ABB

Av Zümrüt SAVAŞ İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

POLİTİKA 18.03.2023 - 15:39, Güncelleme: 19.03.2023 - 10:36
 

Av Zümrüt SAVAŞ İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İYİ Parti KIRIKKALE'de Av Zümrüt SAVAŞ rüzgarı İYİ Parti, kadınların kürsüde söz sahibi olacağı tercih noktası oldu.
Kırıkkale'de iki yıldır İl teşkilatında Hukuk Işlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, ilçelerden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı başta olmak üzere teşkilatın bir çok kademesinde görev alan Kırıkkalenin saygın ailelerinden Av. Zümrüt SAVAŞ dün İYİ Parti Kırıkkale il binasında büyük ve coşkun bir kalabalıkla Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Iyi Parti Genel Merkezde Kadın Politikaları Şideetle Mücadele Komisyonunda görev almaktadır. Kırıkkale Barosu'nda Kadın Hakları Komisyonu üyesi, Hayvan Hakları Komisyonu üyesi, Çevre ve Kent Hukuku Komisyon Başkanlığı görevini yürüten Sn. SAVAŞ'ın  Milletvekili aday Adaylığı büyük ilgi topladı. - Tarafsız Haber     Av Zümrüt SAVAŞ Konuşmaları ; Sn İl Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Politikaları başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, Sn İlçe Başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz Birbirinden değerli Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarım, Saygıdeğer misafirler ve çok kıymetli hemşerilerim! Bu mübarek cuma gününde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Ben Avukat Zümrüt SAVAŞ. Kırıkkale’nin evladıyım.  Bu topraklarda doğdum, büyüdüm, okudum ve bu topraklara hizmet etmeye yemin ettim.  iki sene önce avukatlık yeminim adliye koridorlarında hala yankılanıyorken CESURLAR hareketine katıldım Geçen bu iki senede Hukuk İşlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı, ilçelerden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı olmak üzere teşkilatımızın bir çok kademesinde bir fiil görev aldım. ŞUANda Genel Merkez Kadın Politikaları Toplumsal Şiddetle Mücadele Komisyonunda görev almaktayım. Kırıkkale tarihinde bugüne kadar biz kadınları temsil etmek  için kadın milletvekilimiz hiç olmadı. Başta Kırıkkale olmak üzere Türkiyede Mensubu olmaktan kıvanç duyduğum İYİ Partinin Birinci parti olacağına inanıyorum.  Sinoptan Hatay a Çanakkaleden  Iğdıra, Sn Genel Başkanım ve müstakbel başbakanım Meral AKŞENER'in ülkemin makus talihini  değiştireceğine  olan inancımla Kırıkkalenin ilk kadın milletvekili olmaya talibim. Kırıkkale Milletvekili aday adaylığımı huzurlarınızda açıklamaktan onur duyarım. Teşekkür Ederim.  
İYİ Parti KIRIKKALE'de Av Zümrüt SAVAŞ rüzgarı İYİ Parti, kadınların kürsüde söz sahibi olacağı tercih noktası oldu.

Kırıkkale'de iki yıldır İl teşkilatında Hukuk Işlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, ilçelerden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı başta olmak üzere teşkilatın bir çok kademesinde görev alan Kırıkkalenin saygın ailelerinden Av. Zümrüt SAVAŞ dün İYİ Parti Kırıkkale il binasında büyük ve coşkun bir kalabalıkla Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Iyi Parti Genel Merkezde Kadın Politikaları Şideetle Mücadele Komisyonunda görev almaktadır. Kırıkkale Barosu'nda Kadın Hakları Komisyonu üyesi, Hayvan Hakları Komisyonu üyesi, Çevre ve Kent Hukuku Komisyon Başkanlığı görevini yürüten Sn. SAVAŞ'ın  Milletvekili aday Adaylığı büyük ilgi topladı. - Tarafsız Haber

 

 

Av Zümrüt SAVAŞ Konuşmaları ;

Sn İl Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri,

Kadın Politikaları başkanım ve yönetim kurulu üyeleri,

Sn İlçe Başkanlarım ve yönetim kurulu üyeleri,

Belediye Meclis Üyelerimiz

Birbirinden değerli Milletvekili Aday Adayı arkadaşlarım,

Saygıdeğer misafirler ve çok kıymetli hemşerilerim!

Bu mübarek cuma gününde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Ben Avukat Zümrüt SAVAŞ. Kırıkkale’nin evladıyım.

 Bu topraklarda doğdum, büyüdüm, okudum ve bu topraklara hizmet etmeye yemin ettim.

 iki sene önce avukatlık yeminim adliye koridorlarında hala yankılanıyorken CESURLAR hareketine katıldım

Geçen bu iki senede Hukuk İşlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı, ilçelerden sorumlu teşkilat başkan yardımcılığı olmak üzere teşkilatımızın bir çok kademesinde bir fiil görev aldım.

ŞUANda Genel Merkez Kadın Politikaları Toplumsal Şiddetle Mücadele Komisyonunda görev almaktayım.

Kırıkkale tarihinde bugüne kadar biz kadınları temsil etmek  için kadın milletvekilimiz hiç olmadı.

Başta Kırıkkale olmak üzere Türkiyede Mensubu olmaktan kıvanç duyduğum İYİ Partinin Birinci parti olacağına inanıyorum.

 Sinoptan Hatay a Çanakkaleden  Iğdıra, Sn Genel Başkanım ve müstakbel başbakanım Meral AKŞENER'in ülkemin makus talihini  değiştireceğine  olan inancımla Kırıkkalenin ilk kadın milletvekili olmaya talibim.

Kırıkkale Milletvekili aday adaylığımı huzurlarınızda açıklamaktan onur duyarım.

Teşekkür Ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.