ABB

Bahçeli Açıkladı: '17 Mart'ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı Yapacağız'

GÜNDEM 19.09.2023 - 15:28, Güncelleme: 19.09.2023 - 16:34
 

Bahçeli Açıkladı: '17 Mart'ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı Yapacağız'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısına ilişkin basın toplantısı düzenliyor. Bahçeli '17 Mart'ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız.' dedi.
Tarafsız Haber - Devlet Bahçeli 'nin açıklamalarından satır başları;  MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez. MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Karabağ Türk'tür, Türk'ün yurdudur, can Azerbaycan'ın ayrılmaz, ayrılamaz, koparılamaz vatan toprağıdır. Ermenistan aklını başına almalı, ateşle oynamaktan vazgeçmeli." ifadelerini kullandı. CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında Bahçeli, "Hukuk ve demokrasinin kuralları eksiksiz işletilerek, bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmeli, mahkeme yolu ardına kadar açılmalıdır." dedi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Avrupa Birliğinin müzakere defteri, açılmamak üzere mutlaka kapatılmalıdır. Bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık, AB ile ölmeyiz." diye konuştu.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısına ilişkin basın toplantısı düzenliyor. Bahçeli '17 Mart'ta 14’üncü Olağan Kurultayımızı yapacağız.' dedi.

Tarafsız Haber - Devlet Bahçeli 'nin açıklamalarından satır başları; 

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Karabağ Türk'tür, Türk'ün yurdudur, can Azerbaycan'ın ayrılmaz, ayrılamaz, koparılamaz vatan toprağıdır. Ermenistan aklını başına almalı, ateşle oynamaktan vazgeçmeli." ifadelerini kullandı.

CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında Bahçeli, "Hukuk ve demokrasinin kuralları eksiksiz işletilerek, bu çürümüşün milletvekilliği düşürülmeli, mahkeme yolu ardına kadar açılmalıdır." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Avrupa Birliğinin müzakere defteri, açılmamak üzere mutlaka kapatılmalıdır. Bizim için AB bitmiştir. AB ile doğmadık, AB ile ölmeyiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.