ABB

Bakan Fidan ve AB Komisyon Üyesi Varhelyi İle Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

GÜNDEM 06.09.2023 - 14:57, Güncelleme: 06.09.2023 - 14:57
 

Bakan Fidan ve AB Komisyon Üyesi Varhelyi İle Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AB Komisyon Üyesi Varhelyi ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Tarafsız Haber - Bakan Hakan Fidan Ve AB Komisyon Üyesi Varhelyi ile düzenlediği ortak basın toplantısından öne çıkanlar: Bakan Fidan: Türkiye’nin AB üyelik sürecinin önünün açılması ilişkilerimizin üyelik perspektifi temelinde yeniden canlandırılması elzemdir. Vize serbesitesi sürecinde ilerleme kaydedilmesi de beklentilerimiz arasındadır. Düzensiz göçle mücadelede de adil bir yük paylaşımı temelinde iş birliğine ihtiyacımızı yineledik. AB Komisyonu Üyesi Varhelyi : Ankara’da yeni hükümetin kurulmuş olmasıyla Avrupa Birliği-Türkiye ilişkilerini ilerletebileceğimizi düşünüyorum. 
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AB Komisyon Üyesi Varhelyi ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Tarafsız Haber - Bakan Hakan Fidan Ve AB Komisyon Üyesi Varhelyi ile düzenlediği ortak basın toplantısından öne çıkanlar:

Bakan Fidan: Türkiye’nin AB üyelik sürecinin önünün açılması ilişkilerimizin üyelik perspektifi temelinde yeniden canlandırılması elzemdir. Vize serbesitesi sürecinde ilerleme kaydedilmesi de beklentilerimiz arasındadır. Düzensiz göçle mücadelede de adil bir yük paylaşımı temelinde iş birliğine ihtiyacımızı yineledik.

AB Komisyonu Üyesi Varhelyi : Ankara’da yeni hükümetin kurulmuş olmasıyla Avrupa Birliği-Türkiye ilişkilerini ilerletebileceğimizi düşünüyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.