ABB

Başkent Halk Ekmeğe Zam

ANKARA 26.07.2023 - 12:58, Güncelleme: 26.07.2023 - 12:58
 

Başkent Halk Ekmeğe Zam

Başkent Ankara'da ekmeğe art arda zam gelirken Ankara Halk Ekmek'ten de son dakika zam açıklaması geldi.
Döviz kurundaki yükseliş maliyetlerin artmasına neden olurken Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte vergi ve harçlara zam yapıldı. Vergi ve harçlara yapılan zammın yanı sıra akaryakıt ve doğal gazdaki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de artırıldı. Yapılan bu zamları takip eden döviz kurundaki artış da Ankara'da fırıncıları harekete geçirirken zam kararı peşi sıra geldi.   Ankara Haber - Başkent Ankara'da ulaşım araçlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam yapılırken Ankara Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklama ile ekmek zammı kesinleşti. Bu kapsamda Ankara'da 200 gramlık ekmek 6 lira 50 kuruştan satılmaya başlandı. Ankara'da ekmek zammının ardından Ankara Halk Ekmek'ten de zam açıklaması geldi.   Ekmek fiyatları pek çok ilde artarken Başkent Ankara'dan da ekmeğe zam kararı alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşmiş ve Ankara'da ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda ortak görüş birliğine varıldığı açıklanmıştı. Ankara'da ekmek 6,50 TL'den satılmaya başlarken Ankara Halk Ekmek Fabrikası ekmeğe zam yapıldığını duyurdu. Ankara Halk Ekmek'in resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''27 Temmuz 2023 Perşembe gününden itibaren 250 gramlık normal ekmeğimiz tüm satış noktalarımız ve Halk Ekmek büfelerinde 5 TL'den satılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' ifadeleri yer aldı.   Bu kapsamda 27 Temmuz Perşembe günü Ankara'da halk ekmek 5 TL'den satılmaya başlanacak.
Başkent Ankara'da ekmeğe art arda zam gelirken Ankara Halk Ekmek'ten de son dakika zam açıklaması geldi.
Döviz kurundaki yükseliş maliyetlerin artmasına neden olurken Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte vergi ve harçlara zam yapıldı. Vergi ve harçlara yapılan zammın yanı sıra akaryakıt ve doğal gazdaki Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de artırıldı. Yapılan bu zamları takip eden döviz kurundaki artış da Ankara'da fırıncıları harekete geçirirken zam kararı peşi sıra geldi.
 
Ankara Haber - Başkent Ankara'da ulaşım araçlarına gelen zammın ardından ekmeğe de zam yapılırken Ankara Fırıncılar Odası tarafından yapılan açıklama ile ekmek zammı kesinleşti. Bu kapsamda Ankara'da 200 gramlık ekmek 6 lira 50 kuruştan satılmaya başlandı. Ankara'da ekmek zammının ardından Ankara Halk Ekmek'ten de zam açıklaması geldi.
 
Ekmek fiyatları pek çok ilde artarken Başkent Ankara'dan da ekmeğe zam kararı alındığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Ankara Ekmek Fiyat Tarifeleri Değerlendirme Komisyonu Toplantısı gerçekleşmiş ve Ankara'da ekmek fiyatlarına zam yapılması konusunda ortak görüş birliğine varıldığı açıklanmıştı. Ankara'da ekmek 6,50 TL'den satılmaya başlarken Ankara Halk Ekmek Fabrikası ekmeğe zam yapıldığını duyurdu. Ankara Halk Ekmek'in resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''27 Temmuz 2023 Perşembe gününden itibaren 250 gramlık normal ekmeğimiz tüm satış noktalarımız ve Halk Ekmek büfelerinde 5 TL'den satılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'' ifadeleri yer aldı.
 
Bu kapsamda 27 Temmuz Perşembe günü Ankara'da halk ekmek 5 TL'den satılmaya başlanacak.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.