ABB

Başkent Kültür Yolu Festivali Yarın Başlıyor

ANKARA 15.09.2023 - 10:07, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:07
 

Başkent Kültür Yolu Festivali Yarın Başlıyor

Türkiye’nin en büyük sanat festivali, Başkentlilere konser ziyafeti sunacak. 9 ünlü sanatçının sahne alacağı konser ücretsiz olacak.
Tarafsız Haber - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin bir parçası olarak düzenlenecek olan ‘ Başkent Kültür Yolu Festivali ’ kapsamında 16-25 Eylül tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde 9 ücretsiz konser düzenleyecek. Konserlerin programı şu şekilde: * 16 Eylül Cumartesi: Oğuzhan Koç * 17 Eylül Pazar: İkilem * 18 Eylül Pazar: Block3 * 19 Eylül Salı: Hüseyin Kağıt, İbocan, Özgür Can Çoban ve Mehmet Demirtaş * 20 Eylül Çarşamba: Ebru Yaşar * 21 Eylül Perşembe: Bengü * 22 Eylül Cuma: Göksel * 23 Eylül Cumartesi: Derya Uluğ * 24 Eylül Pazar: Fatma Turgut * 25 Eylül Pazartesi: Sinan Akçıl * Konserler, her gün saat 21.00'de başlayacak.( Anadolu Gazetesi) 
Türkiye’nin en büyük sanat festivali, Başkentlilere konser ziyafeti sunacak. 9 ünlü sanatçının sahne alacağı konser ücretsiz olacak.

Tarafsız Haber - Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivallerinin bir parçası olarak düzenlenecek olan ‘ Başkent Kültür Yolu Festivali ’ kapsamında 16-25 Eylül tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi'nde 9 ücretsiz konser düzenleyecek.

Konserlerin programı şu şekilde:

* 16 Eylül Cumartesi: Oğuzhan Koç
* 17 Eylül Pazar: İkilem
* 18 Eylül Pazar: Block3
* 19 Eylül Salı: Hüseyin Kağıt, İbocan, Özgür Can Çoban ve Mehmet Demirtaş
* 20 Eylül Çarşamba: Ebru Yaşar
* 21 Eylül Perşembe: Bengü
* 22 Eylül Cuma: Göksel
* 23 Eylül Cumartesi: Derya Uluğ
* 24 Eylül Pazar: Fatma Turgut
* 25 Eylül Pazartesi: Sinan Akçıl
*
Konserler, her gün saat 21.00'de başlayacak.( Anadolu Gazetesi) 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.