ABB

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha!

SPOR 18.07.2023 - 14:24, Güncelleme: 18.07.2023 - 14:33
 

Beşiktaş'ta bir ayrılık daha!

Geçen sene kiralık forma giyen Nathan Redmond İngiliz ekibi Burnley ile anlaşmaya vardı.
Sport Digitale ekibinden Yağız Sabuncuoğlunun haberine göre,geçtiğimiz sene  içerisinde gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren Redmond'ın yeni durağı İngiltere oldu. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiralık olarak forma giyen Nathan Redmond'ın geleceği belirsizliğini koruyordu. Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beşiktaş'a veda etti. İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA: “Benim ve ailem için Beşiktaş'a geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım." Tarafsız Haber - Oyuncunun Burnley'e imza atması bekleniyor.
Geçen sene kiralık forma giyen Nathan Redmond İngiliz ekibi Burnley ile anlaşmaya vardı.

Sport Digitale ekibinden Yağız Sabuncuoğlunun haberine göre,geçtiğimiz sene  içerisinde gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren Redmond'ın yeni durağı İngiltere oldu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiralık olarak forma giyen Nathan Redmond'ın geleceği belirsizliğini koruyordu. Nathan Redmond, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Beşiktaş'a veda etti.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:

“Benim ve ailem için Beşiktaş'a geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama orada sizlerle geçirdiğim bir sezon için ve birlikte oluşturduğumuz özel anılar ve hikayemiz için hayat boyu sizlere şükran duyacağım."

Tarafsız Haber - Oyuncunun Burnley'e imza atması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.