ABB

Beypazarı Kaymakamı Yılmaz kışlık havuç hasadına katıldı!

ANKARA 17.10.2023 - 20:20, Güncelleme: 23.10.2023 - 11:29
 

Beypazarı Kaymakamı Yılmaz kışlık havuç hasadına katıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde havuç hasadı nihayet başladı. Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kışlık havuç hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Hasada katılan Kaymakam Yılmaz'ın ziyareti çiftçileri hayli mutlu etti.
Ülkemizde kışlık sebze ve meyve hasadı başladı. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde havuç hasadı başlarken çiftçilerin hasat telaşına Kaymakam Vedat Yılmaz da ortak oldu. Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kışlık havuç hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Beypazarı Kaymakamı Yılmaz a ziyatretinde Tarım ve Orman İlçe Müdürü Adem Büyükhan da eşlik etti. Ankara Haber - Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz Türkiye'nin önemli havuç üretim merkezi Beypazarı'nın Dikmen ve Oymağaç Mahallelerindeki ziyaretinde çiftçilerden havucun yetiştirilme, hasat ve piyasaya sunulma aşamalarıyla ilgili bilgi aldı. BEYPAZARI DENİLİNCE AKLA 'HAVUÇ' GELİYOR Çiftçinin üretkenliğini yerinde görmek üzere tarlaya geldiklerini belirten Beypazarı Kaymakamı Yılmaz, Beypazarı denilince ilk akla gelenin havuç olduğunu ifade etti. Beypazarı Kaymakamı Yılmaz, ilçe genelinde yaklaşık 25 bin dekar alanda havuç ekildiğini aktardı. Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz ;  "Buradan da takriben 150 bin ton havuç hasadı gerçekleşiyor. Kışlık havuç hasadı yapıldığını yerinde gördük. Bu havuçlar yazdan ekilmiş ve bu aylarda da hasadı başlatılmış. Dönüm başına verimin oldukça iyi olduğunu öğrendik. Çiftçimize, tarlada çalışanlara kolaylıklar diledik. Beypazarı topraklarında yılda 3, hatta 4 kez ürün yetiştirildiğini öğrendik. Biz her zaman üretenin, çalışanın yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde havuç hasadı nihayet başladı. Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kışlık havuç hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Hasada katılan Kaymakam Yılmaz'ın ziyareti çiftçileri hayli mutlu etti.

Ülkemizde kışlık sebze ve meyve hasadı başladı. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde havuç hasadı başlarken çiftçilerin hasat telaşına Kaymakam Vedat Yılmaz da ortak oldu. Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kışlık havuç hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Beypazarı Kaymakamı Yılmaz a ziyatretinde Tarım ve Orman İlçe Müdürü Adem Büyükhan da eşlik etti.

Ankara Haber - Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz Türkiye'nin önemli havuç üretim merkezi Beypazarı'nın Dikmen ve Oymağaç Mahallelerindeki ziyaretinde çiftçilerden havucun yetiştirilme, hasat ve piyasaya sunulma aşamalarıyla ilgili bilgi aldı.

BEYPAZARI DENİLİNCE AKLA 'HAVUÇ' GELİYOR

Çiftçinin üretkenliğini yerinde görmek üzere tarlaya geldiklerini belirten Beypazarı Kaymakamı Yılmaz, Beypazarı denilince ilk akla gelenin havuç olduğunu ifade etti. Beypazarı Kaymakamı Yılmaz, ilçe genelinde yaklaşık 25 bin dekar alanda havuç ekildiğini aktardı.

Bu çerçevede önemli bir açıklamaya yer veren Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz ;  "Buradan da takriben 150 bin ton havuç hasadı gerçekleşiyor. Kışlık havuç hasadı yapıldığını yerinde gördük. Bu havuçlar yazdan ekilmiş ve bu aylarda da hasadı başlatılmış. Dönüm başına verimin oldukça iyi olduğunu öğrendik. Çiftçimize, tarlada çalışanlara kolaylıklar diledik. Beypazarı topraklarında yılda 3, hatta 4 kez ürün yetiştirildiğini öğrendik. Biz her zaman üretenin, çalışanın yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.