ABB

Binance, Bitcoin balinalarından hızlı bir yanıtla yeni bir duyuru yaptı.

19.06.2023 - 22:03, Güncelleme: 19.06.2023 - 22:10
 

Binance, Bitcoin balinalarından hızlı bir yanıtla yeni bir duyuru yaptı.

Bitcoin (BTC) fonlarını önceki soğuk cüzdanlarından yeni bir adrese taşıma planlarını açıkladı.
Binance yakın tarihli bir duyuruyla dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak, Bitcoin (BTC) fonlarını önceki soğuk cüzdanlarından yeni bir adrese taşıma planlarını açıkladı. Kripto Dünyası - Duyurudan kısa bir süre sonra, zincir üstü veriler, Binance cüzdanlarından önemli miktarda BTC hareketinin gerçekleştiğini doğrulayarak yatırımcıların dikkatini çekti. Binance önceki BTC soğuk cüzdanından 1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7olarak tanımlanan yeni bir adrese para taşıyacağını belirtti. Bu geçiş süreci, Binance ’in BTC varlıklarının güvenliğini ve altyapısını geliştirmeyi hedeflemektedir. Bu cüzdan transferi, yaklaşık 3,45 milyar dolar değerindeki 130,177 adet BTC token’ını içermektedir. Binance ’in duyurusunun ardından zincir üstü veriler, cüzdan geçişiyle ilişkili belirli BTC hareketlerini aydınlatmıştır. Bu geçiş, 1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7 adlı bir ana adresi ve 39884E3j6KZj82FK4vcCrkUvWYL5MQaS3v adlı başka bir adresi içermektedir. 1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7 adresi, cüzdan taşıma işleminin bir parçası olarak 1.500 adet BTC almıştır. Bu adres, borsanın BTC token’larının bir kısmı için yeni varış noktası olarak hizmet etmektedir. 39884E3j6KZj82FK4vcCrkUvWYL5MQaS3v adresi ise toplamda 115.177 BTC transfer etmiş ve fonların önemli bir bölümünü taşımıştır. Tarafsız - Ayrıca, zincir üstü veri analiz platformu LookOnChain, bu süre zarfında önemli bir Bitcoin balina hareketi bildirmiştir. Bir BTC balinası, Binance’ten yaklaşık 396 milyon dolara denk gelen 15.000 adet BTC token’ı çekmiştir. Binance kullanıcılara Bitcoin varlıklarının güvenliği konusunda güvence vererek bir tweet’e ek olarak belirtmiştir. Kaynak: Crypto Bülteni - http://cryptobulteni.com
Bitcoin (BTC) fonlarını önceki soğuk cüzdanlarından yeni bir adrese taşıma planlarını açıkladı.

Binance yakın tarihli bir duyuruyla dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak, Bitcoin (BTC) fonlarını önceki soğuk cüzdanlarından yeni bir adrese taşıma planlarını açıkladı.

Kripto Dünyası - Duyurudan kısa bir süre sonra, zincir üstü veriler, Binance cüzdanlarından önemli miktarda BTC hareketinin gerçekleştiğini doğrulayarak yatırımcıların dikkatini çekti.

Binance önceki BTC soğuk cüzdanından 1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7olarak tanımlanan yeni bir adrese para taşıyacağını belirtti. Bu geçiş süreci, Binance ’in BTC varlıklarının güvenliğini ve altyapısını geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu cüzdan transferi, yaklaşık 3,45 milyar dolar değerindeki 130,177 adet BTC token’ını içermektedir.

Binance ’in duyurusunun ardından zincir üstü veriler, cüzdan geçişiyle ilişkili belirli BTC hareketlerini aydınlatmıştır. Bu geçiş, 1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7 adlı bir ana adresi ve 39884E3j6KZj82FK4vcCrkUvWYL5MQaS3v adlı başka bir adresi içermektedir.

1Pzaqw98PeRfyHypfqyEgg5yycJRsENrE7 adresi, cüzdan taşıma işleminin bir parçası olarak 1.500 adet BTC almıştır. Bu adres, borsanın BTC token’larının bir kısmı için yeni varış noktası olarak hizmet etmektedir.

39884E3j6KZj82FK4vcCrkUvWYL5MQaS3v adresi ise toplamda 115.177 BTC transfer etmiş ve fonların önemli bir bölümünü taşımıştır.

Tarafsız - Ayrıca, zincir üstü veri analiz platformu LookOnChain, bu süre zarfında önemli bir Bitcoin balina hareketi bildirmiştir. Bir BTC balinası, Binance’ten yaklaşık 396 milyon dolara denk gelen 15.000 adet BTC token’ı çekmiştir.

Binance kullanıcılara Bitcoin varlıklarının güvenliği konusunda güvence vererek bir tweet’e ek olarak belirtmiştir.

Kaynak: Crypto Bülteni - http://cryptobulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.