ABB

Çakıcı'dan Bahçeli'ye ziyaret

ANKARA 29.08.2022 - 15:46, Güncelleme: 29.08.2022 - 15:46
 

Çakıcı'dan Bahçeli'ye ziyaret

Alaattin Çakıcı, bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Nezaket ziyareti olduğunu belirten kaynağımız genel af konusunun masaya yatırıldığını belirtti.
16 yıl cezaevinde yattıktan sonra AKP ve MHP ’nin imzasını taşıyan infaz düzenlemesiyle 16 Nisan’da tahliye edilen Alaattin Çakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde MHP lideri Devlet Bahçeli ’yi ziyaret etti. Saat 14.00 gibi başlayan ziyaret tam 1 saat sürdü. Nezaket ziyareti olduğunu belirten kaynağımız genel af konusunun masaya yatırıldığını belirtti. Sondakika haberi olarak, Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlerde af kapsamında MHP'ye çok sayıda talep geldiği ve MHP’nin hazırlığa başladığı bilgisi yer almıştı. Haberde; yapılacak çalışmada öncelikli kriterin devlete yönelik işlenen suçlar olması beklendiği, çalışmada ikinci olarak da cezasızlık algısının oluşturulmaması dikkate alınacak. Çalışma tamamlandıktan sonra AKP 'yle paylaşılacak. Gerekirse ortak komisyon kurulup teklife son şekli verilecek.
Alaattin Çakıcı, bugün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Nezaket ziyareti olduğunu belirten kaynağımız genel af konusunun masaya yatırıldığını belirtti.

16 yıl cezaevinde yattıktan sonra AKP ve MHP ’nin imzasını taşıyan infaz düzenlemesiyle 16 Nisan’da tahliye edilen Alaattin Çakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde MHP lideri Devlet Bahçeli ’yi ziyaret etti. Saat 14.00 gibi başlayan ziyaret tam 1 saat sürdü. Nezaket ziyareti olduğunu belirten kaynağımız genel af konusunun masaya yatırıldığını belirtti.

Sondakika haberi olarak, Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberlerde af kapsamında MHP'ye çok sayıda talep geldiği ve MHP’nin hazırlığa başladığı bilgisi yer almıştı. Haberde; yapılacak çalışmada öncelikli kriterin devlete yönelik işlenen suçlar olması beklendiği, çalışmada ikinci olarak da cezasızlık algısının oluşturulmaması dikkate alınacak. Çalışma tamamlandıktan sonra AKP 'yle paylaşılacak. Gerekirse ortak komisyon kurulup teklife son şekli verilecek.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.