ABB

ÇANKAYA'DA SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR

ANKARA 18.07.2023 - 11:21, Güncelleme: 18.07.2023 - 11:46
 

ÇANKAYA'DA SİNEMA KEYFİ BAŞLIYOR

Çankaya'da sinema günleri.. ÇANKAYA Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri 21 Temmuz'da başlıyor.
Etkinlik 6 hafta sürmekle beraber , 15 farklı noktada 'Müstakbel Damat', 'Barış Akarsu "Merhaba"', 'Kim Bu Aile?' ve 'The Batman' filmleri Çankayalılara nostalji dolu günler yaşatacak. Etkinliklere katılan Çankayalılara patlamış mısır ve su ikramı da yapılacak. Ankara - Çankaya Belediyesi çocuklar içinde 1 OD sinema gezici otobüsünü hizmete sunacak. Minik Çankayalılar film gösterimleri öncesi ve sırasında hareketli ve özel ses sistemli eğlenceli 10 boyutlu filmleri ücretsiz deneyimleme fırsatı bulacak. 10D Sinema gezici otobüsleri, Keklik, Esat, Aşık Veysel Yaşam Merkezi, Bademlidere ve İlker'de gösterim yapacak.  Tarafsız Haber - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Mahalle halkını bir arada hoşça vakit geçirebilecekleri etkinliklerde buluşturmaya özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. 
Çankaya'da sinema günleri.. ÇANKAYA Belediyesi Açık Hava Sinema Günleri 21 Temmuz'da başlıyor.

Etkinlik 6 hafta sürmekle beraber , 15 farklı noktada 'Müstakbel Damat', 'Barış Akarsu "Merhaba"', 'Kim Bu Aile?' ve 'The Batman' filmleri Çankayalılara nostalji dolu günler yaşatacak. Etkinliklere katılan Çankayalılara patlamış mısır ve su ikramı da yapılacak.

Ankara - Çankaya Belediyesi çocuklar içinde 1 OD sinema gezici otobüsünü hizmete sunacak. Minik Çankayalılar film gösterimleri öncesi ve sırasında hareketli ve özel ses sistemli eğlenceli 10 boyutlu filmleri ücretsiz deneyimleme fırsatı bulacak. 10D Sinema gezici otobüsleri, Keklik, Esat, Aşık Veysel Yaşam Merkezi, Bademlidere ve İlker'de gösterim yapacak. 

Tarafsız Haber - Çankaya  Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Mahalle halkını bir arada hoşça vakit geçirebilecekleri etkinliklerde buluşturmaya özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı. 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.