ABB

CHP, Halk TV ile canlı yayın anlaşmasını feshetti

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.07.2023 - 22:56, Güncelleme: 22.07.2023 - 22:56
 

CHP, Halk TV ile canlı yayın anlaşmasını feshetti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan anlaşmanın, parti tarafından tek taraflı fesih edildiğini duyurdu.
CHP, Halk TV ile olan yayın anlaşması tek taraflı olarak sonlandırdı. Konuya ilişkin yazılı açıklama paylaşan Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan canlı yayın anlaşmasının tek taraflı fesih edildiğini duyurdu. Gündem Haber - Kararını paylaşan Erdem, "Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi (Sayıştay) denetimine tabi; 01.01.2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir" dedi.   GEREKÇESİ AÇIKLANMADI Ardından sosyal medya hesabından da açıklama yapan Erdem, "Siyasi partilerin medya organları ile yaptığı reklam, kampanya videoları yayınlama ve canlı yayın (grup toplantıları) anlaşmaları kapsamında Halk TV ile yaptığımız anlaşma tek taraflı biçimde tarafımızdan feshedilmiştir" dedi. Erdem, kararın gerekçesine dair açıklama yapmadı. Fesih kararı Merkez Yönetim Kurulu'na da sunuldu. ANLAŞMA CANLI YAYIN ÜZERİNEYDİ CHP ile Halk TV arasındaki anlaşma, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti sözcüsünün her açıklamasının canlı yayın olarak verilmesi üzerineydi. Benzer anlaşmanın KRT ve Tele 1 ile de yapıldığı öğrenildi. Ancak anlaşma feshinin yalnızca Halk TV'ye yönelik yapıldı. CHP yönetiminin, Halk TV'de CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltilen ağır eleştirilerden rahatsız olduğu iddia edildi. ( Tarafsiz )
CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan anlaşmanın, parti tarafından tek taraflı fesih edildiğini duyurdu.

CHP, Halk TV ile olan yayın anlaşması tek taraflı olarak sonlandırdı.

Konuya ilişkin yazılı açıklama paylaşan Erdem, CHP ile Halk TV arasında yapılan canlı yayın anlaşmasının tek taraflı fesih edildiğini duyurdu.

Gündem Haber - Kararını paylaşan Erdem, " Halk TV isimli televizyon kanalı ile partimiz arasında yapılmış olan ve Anayasa Mahkemesi (Sayıştay) denetimine tabi; 01.01.2023 tarihli protokolün 6.3. maddesi kapsamında, partimiz tek taraflı fesih hakkını kullanmış, Halk TV ile tüm ilişkimiz sona ermiştir" dedi.
 

GEREKÇESİ AÇIKLANMADI

Ardından sosyal medya hesabından da açıklama yapan Erdem, "Siyasi partilerin medya organları ile yaptığı reklam, kampanya videoları yayınlama ve canlı yayın (grup toplantıları) anlaşmaları kapsamında Halk TV ile yaptığımız anlaşma tek taraflı biçimde tarafımızdan feshedilmiştir" dedi. Erdem, kararın gerekçesine dair açıklama yapmadı.


Fesih kararı Merkez Yönetim Kurulu'na da sunuldu.

ANLAŞMA CANLI YAYIN ÜZERİNEYDİ

CHP ile Halk TV arasındaki anlaşma, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti sözcüsünün her açıklamasının canlı yayın olarak verilmesi üzerineydi.

Benzer anlaşmanın KRT ve Tele 1 ile de yapıldığı öğrenildi. Ancak anlaşma feshinin yalnızca Halk TV'ye yönelik yapıldı. CHP yönetiminin, Halk TV'de CHP lider Kemal Kılıçdaroğlu'na yöneltilen ağır eleştirilerden rahatsız olduğu iddia edildi. ( Tarafsiz )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.