ABB

CHP'li Bülent Tezcan’dan ‘İmamoğlu’ Açıklaması

GÜNDEM 16.08.2023 - 08:54, Güncelleme: 16.08.2023 - 14:22
 

CHP'li Bülent Tezcan’dan ‘İmamoğlu’ Açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendiren CHP milletvekili Bülent Tezcan, "Bu açıklama Ekrem İmamoğlu’nun değişim çağrısında ne kadar samimi olduğunu gösterdi" diye konuştu.
Seçim sonrası “değişim” çağrısı yapan siyasetçiler arasında yer alan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul adaylığını “Olumlu ve doğru karar” olarak değerlendirdi. Tezcan, “Bu açıklama Ekrem İmamoğlu ’nun değişim çağrısında ne kadar samimi olduğunu gösterdi” dedi. Seçim sonrası “Genel başkan ve ben dahil, lider kadrosu değişmeli” çıkışı yapan Tezcan, yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun bu açıklamasının değişim talebinde bulunanların bunu kendilerine pozisyon edinmek için ortaya koymadıklarını gösterdiğini söyledi. Ayrıca açıklamanın, Ekrem İmamoğlu’nun değişim çağrısında ne kadar samimi olduğunu gösterdiğini ifade eden Tezcan, İmamoğlu’nun “değişim talebiyle ilgili aynı noktada olduğu” sözlerinin çok değerli ve önemli olduğunu kaydetti. Tezcan, değişim isteyenlerin yolculuğunun birlikte devam edeceğini ifade etti. Kamuoyunun ve seçmenin beklentisinin de bu yönde olduğunu söyleyen Tezcan, Özgür Özel ’in olası genel başkan adaylığı ile ilgili ise “Özgür Bey açısından da değişim meselesinin makam, mevki meselesi olmadığı ortada. Kimse kendisine pozisyon aramıyor. Zamanı geldiğinden sağduyulu ortak bir karar alınacaktır. Önemli olan değişim iradesinin sürmesi, hayat bulmasıdır” dedi. ( Tarafsız )
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarını değerlendiren CHP milletvekili Bülent Tezcan, "Bu açıklama Ekrem İmamoğlu’nun değişim çağrısında ne kadar samimi olduğunu gösterdi" diye konuştu.

Seçim sonrası “değişim” çağrısı yapan siyasetçiler arasında yer alan CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul adaylığını “Olumlu ve doğru karar” olarak değerlendirdi. Tezcan, “Bu açıklama Ekrem İmamoğlu ’nun değişim çağrısında ne kadar samimi olduğunu gösterdi” dedi.

Seçim sonrası “Genel başkan ve ben dahil, lider kadrosu değişmeli” çıkışı yapan Tezcan, yaptığı açıklamada, İmamoğlu’nun bu açıklamasının değişim talebinde bulunanların bunu kendilerine pozisyon edinmek için ortaya koymadıklarını gösterdiğini söyledi.

Ayrıca açıklamanın, Ekrem İmamoğlu’nun değişim çağrısında ne kadar samimi olduğunu gösterdiğini ifade eden Tezcan, İmamoğlu’nun “değişim talebiyle ilgili aynı noktada olduğu” sözlerinin çok değerli ve önemli olduğunu kaydetti.

Tezcan, değişim isteyenlerin yolculuğunun birlikte devam edeceğini ifade etti.

Kamuoyunun ve seçmenin beklentisinin de bu yönde olduğunu söyleyen Tezcan, Özgür Özel ’in olası genel başkan adaylığı ile ilgili ise “Özgür Bey açısından da değişim meselesinin makam, mevki meselesi olmadığı ortada. Kimse kendisine pozisyon aramıyor. Zamanı geldiğinden sağduyulu ortak bir karar alınacaktır. Önemli olan değişim iradesinin sürmesi, hayat bulmasıdır” dedi. ( Tarafsız )

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.