ABB

Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya dönmeyeceğini Açıkladı

SPOR 18.07.2023 - 14:36, Güncelleme: 18.07.2023 - 14:36
 

Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya dönmeyeceğini Açıkladı

Cristiano Ronaldo, ''38 yaşındayım, Avrupa'ya dönmeyeceğimden yüzde yüz eminim'' dedi.
Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Avrupa'da futbol oynama şansının olmadığını söyledi. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan liginin, Lionel Messi'nin oynayacağı MLS liginden daha iyi olduğunu kaydetti. Suudi Arabistan liginde forma giyen Cristiano Ronaldo, bir daha Avrupa'da herhangi bir kulüpte futbol oynama şansının olmadığını ifade etti. Al Nassr'ın 17 Temmuz'da sezon öncesi hazırlık maçında Celta Vigo'ya 5-0 yenilmesinin ardından konuşan 38 yaşındaki Portekizli kaptan, "Hiçbir Avrupa kulübüne dönmeyeceğimden yüzde 100 eminim. Ben 38 yaşındayım" dedi.  Tarafsız Haber - Portekizli yıldız, Suudi Arabistan liginin, Lionel Messi'nin transfer olduğu Inter Miami takımının bulunduğu Major League Soccer'dan (MLS) daha iyi olduğunu kaydetti. Manchester United'dan ayrılmasının ardından geçtiğimiz yıl aralık ayında Al Nassr'a 2.5 yıllık imza atan Ronaldo, çok sayıda üst düzey oyuncunun Suudi ligine geleceğini belirttti.  
Cristiano Ronaldo, ''38 yaşındayım, Avrupa'ya dönmeyeceğimden yüzde yüz eminim'' dedi.

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, Avrupa'da futbol oynama şansının olmadığını söyledi. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan liginin, Lionel Messi'nin oynayacağı MLS liginden daha iyi olduğunu kaydetti. Suudi Arabistan liginde forma giyen Cristiano Ronaldo, bir daha Avrupa'da herhangi bir kulüpte futbol oynama şansının olmadığını ifade etti.

Al Nassr'ın 17 Temmuz'da sezon öncesi hazırlık maçında Celta Vigo'ya 5-0 yenilmesinin ardından konuşan 38 yaşındaki Portekizli kaptan, "Hiçbir Avrupa kulübüne dönmeyeceğimden yüzde 100 eminim. Ben 38 yaşındayım" dedi. 

Tarafsız Haber - Portekizli yıldız, Suudi Arabistan liginin, Lionel Messi'nin transfer olduğu Inter Miami takımının bulunduğu Major League Soccer'dan (MLS) daha iyi olduğunu kaydetti. Manchester United'dan ayrılmasının ardından geçtiğimiz yıl aralık ayında Al Nassr'a 2.5 yıllık imza atan Ronaldo, çok sayıda üst düzey oyuncunun Suudi ligine geleceğini belirttti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.