ABB

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray heyetini kabul etti

SPOR 17.06.2023 - 00:27, Güncelleme: 17.06.2023 - 00:27
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Galatasaray heyetini kabul etti

Galatasaray futbol takımının yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonu, Spor Toto Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Galatasaray futbol takımının yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Vahdettin Köşkü’nde kabul etti. Görüşmede Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Okan Buruk, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, Hamza Yerlikaya da görüşmeye eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Spor Kulübü’ne tebriklerini iletirken, günün anısına şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çekildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sayın Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı Galatasaray formasını takdim etti.  
Galatasaray futbol takımının yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonu, Spor Toto Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Galatasaray futbol takımının yönetici, teknik heyet ve futbolcularını Vahdettin Köşkü’nde kabul etti.

Görüşmede Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Okan Buruk, teknik heyet ve futbolcular yer aldı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili ve eski milli futbolcu Alpay Özalan, Hamza Yerlikaya da görüşmeye eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23. şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Spor Kulübü’ne tebriklerini iletirken, günün anısına şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Sayın Cumhurbaşkanımıza 53 numaralı Galatasaray formasını takdim etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.