ABB

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz

GÜNDEM 25.08.2023 - 14:54, Güncelleme: 25.08.2023 - 14:54
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’te toplu açılış törenine katıldı. Bitlis organize sanayi bölgesinde 3 bin kişilik istihdam oluşturan iş yerlerinin açılışını yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “Türk ekonomisine katkı verenlere biz de katkı sağladık. Yeter ki yatırım yapın biz sizi asla yalnız bırakmayız” dedi.
Tarafsız Haber - Muhalefeti hedef alarak “Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz. Dertlere derman üretecek olan yine biziz” diye konuştu. Erdoğan, “Türkiye'yi yatırım, istihdam yoluyla büyütme hedefimizi adım adım hayata geçireceğiz. Biz kurusıkı atmayız. Önümüzdeki dönemde bu fabrikalara yenileri eklenecektir” ifadelerini kullandı. 21 yılda Bitlis'e 40 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Türkiye istikrar diyerek iradesini ortaya koydu. Bitlis’in yerel seçimlerde tıpkı 2019'daki gibi geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına ben yürekten inanıyorum” diye konuştu. “Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde yine muhalefet vardı. Erdoğan, şöyle konuştu: “Son 13 ayda şahit olduklarımız muhalefetin içler açısı perişan durumunu bir kez daha göstermiştir. Bunların ne ülkeyi yönetecek kapasitelerinin ne de böyle bir niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz. Dertlere derman üretecek olan yine biziz. Ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştıracak olan da yine biziz. Son 21 yılda her alanda bunu başardık. Bizden önce yapılanların kat be kat fazlasını ülkemize kazandırdık.” 
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis’te toplu açılış törenine katıldı. Bitlis organize sanayi bölgesinde 3 bin kişilik istihdam oluşturan iş yerlerinin açılışını yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “Türk ekonomisine katkı verenlere biz de katkı sağladık. Yeter ki yatırım yapın biz sizi asla yalnız bırakmayız” dedi.

Tarafsız Haber - Muhalefeti hedef alarak “Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz. Dertlere derman üretecek olan yine biziz” diye konuştu.

Erdoğan, “Türkiye'yi yatırım, istihdam yoluyla büyütme hedefimizi adım adım hayata geçireceğiz. Biz kurusıkı atmayız. Önümüzdeki dönemde bu fabrikalara yenileri eklenecektir” ifadelerini kullandı.


21 yılda Bitlis'e 40 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Türkiye istikrar diyerek iradesini ortaya koydu. Bitlis’in yerel seçimlerde tıpkı 2019'daki gibi geleceğine ve iradesine sahip çıkacağına ben yürekten inanıyorum” diye konuştu.

“Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde yine muhalefet vardı.

Erdoğan, şöyle konuştu: “Son 13 ayda şahit olduklarımız muhalefetin içler açısı perişan durumunu bir kez daha göstermiştir. Bunların ne ülkeyi yönetecek kapasitelerinin ne de böyle bir niyetlerinin olmadığı ortaya çıkmıştır. Ölmüş atı kamçılamanın kimseye bir faydası olmaz. Bunların kendi koltuklarını korumak, siyasi ikballerini kurtarmak dışında hiçbir gündemleri yoktur. Sorun varsa çözecek olan Cumhur İttifakı olarak biziz. Dertlere derman üretecek olan yine biziz. Ülkemizi aydınlık yarınlara ulaştıracak olan da yine biziz. Son 21 yılda her alanda bunu başardık. Bizden önce yapılanların kat be kat fazlasını ülkemize kazandırdık.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.