ABB

Devlet Bahçeli'nin seçim hesabı

GÜNDEM 18.04.2023 - 10:55, Güncelleme: 18.04.2023 - 10:55
 

Devlet Bahçeli'nin seçim hesabı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul'daki iftar programına katıldı.
Tarafsız Haber - Davetlilerle orucunu açan MHP Lideri Bahçeli, kürsüye çıkarak katılımcılara hitap etti. Gündeme ilişkin birçok konuya değinen Devlet Bahçeli, sık sık yaptığı gibi yine bir hesaplama yaptı. "Ben hesap adamıyım" "Ben biraz da hesap adamıyım" diyerek başlayan Bahçeli, günün tarihini ve İstanbul'un çıkartacağı milletvekili sayısını kullanarak yeni bir hesaplamaya imza attı.   "Bu tesadüf müdür?" MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İstanbul'da 3 bölge vardır. Toplam milletvekili sayısı 98. 9+8: 17. Bugün 17 Nisan ise hepinizin bildiği gibi Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür? Buna inancımız tam mıdır?" diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul'daki iftar programına katıldı.

Tarafsız Haber - Davetlilerle orucunu açan MHP Lideri Bahçeli, kürsüye çıkarak katılımcılara hitap etti. Gündeme ilişkin birçok konuya değinen Devlet Bahçeli, sık sık yaptığı gibi yine bir hesaplama yaptı.

"Ben hesap adamıyım"

"Ben biraz da hesap adamıyım" diyerek başlayan Bahçeli, günün tarihini ve İstanbul'un çıkartacağı milletvekili sayısını kullanarak yeni bir hesaplamaya imza attı.

 

"Bu tesadüf müdür?"

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "İstanbul'da 3 bölge vardır. Toplam milletvekili sayısı 98. 9+8: 17. Bugün 17 Nisan ise hepinizin bildiği gibi Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür? Buna inancımız tam mıdır?" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.