ABB

Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi

GÜNDEM 15.06.2023 - 12:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 12:29
 

Emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi

Alınan bilgiler neticesinde milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih netlik kazandı.
Kurban Bayramı'na az bir süre kala milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin hesapları yatacağı tarih de netlik kazanmış oldu.   Tarafsız Haber - Bunun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı külliyesindeki kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak ekonomi hakkında merak edilen soruları da yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada enflasyon mesajı verirken hiçbir emekliye enflasyon altında ezdirmeyeceklerini bir kere daha ifade etmişti. Bunun ile birlikte asgari ücret komisyonunun çalışmalarına başladığını da ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmelerin yapıcı bir zeminde ilerlediğini tüm tarafların içine sinecek neticeye ulaşmak adına çalıştıklarını da söyledi.   KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÖDEME YAPILACAK! Ağustos ayına kadar kabine toplantılarının ana gündemi ekonomi politikaları ve maaş düzenlemeleri olacak. Bunun ile birlikte emekli maaşı ve bayram ikramiyesi konusu da kabine toplantısında masaya yatırılmaya devam ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde SGK'lı emekliler her ayın 17'si ile 26'sı arasında bağ-kur'lu emekliler ise her ayın 25'i ile 28'i arasında emekli maaş ödemesi alıyor. ​Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte SSK ve bağ-kur emekli sandığı dahil tüm ödemelerin bayramdan önceki 19 ile 25 Haziran haftasında yapılması da planlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte emekli aylıklarının 22 Haziran tarihinde yatırılması da gündemde.
Alınan bilgiler neticesinde milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin hesaplara yatacağı tarih netlik kazandı.

Kurban Bayramı'na az bir süre kala milyonlarca emekliyi ilgilendiren emekli maaşı ve bayram ikramiyelerinin hesapları yatacağı tarih de netlik kazanmış oldu.

 

Tarafsız Haber - Bunun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı külliyesindeki kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak ekonomi hakkında merak edilen soruları da yanıtladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada enflasyon mesajı verirken hiçbir emekliye enflasyon altında ezdirmeyeceklerini bir kere daha ifade etmişti.

Bunun ile birlikte asgari ücret komisyonunun çalışmalarına başladığını da ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmelerin yapıcı bir zeminde ilerlediğini tüm tarafların içine sinecek neticeye ulaşmak adına çalıştıklarını da söyledi.

 

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÖDEME YAPILACAK!

Ağustos ayına kadar kabine toplantılarının ana gündemi ekonomi politikaları ve maaş düzenlemeleri olacak. Bunun ile birlikte emekli maaşı ve bayram ikramiyesi konusu da kabine toplantısında masaya yatırılmaya devam ediliyor.

Alınan bilgiler neticesinde SGK'lı emekliler her ayın 17'si ile 26'sı arasında bağ-kur'lu emekliler ise her ayın 25'i ile 28'i arasında emekli maaş ödemesi alıyor.

​Kurban bayramının yaklaşması ile birlikte SSK ve bağ-kur emekli sandığı dahil tüm ödemelerin bayramdan önceki 19 ile 25 Haziran haftasında yapılması da planlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte emekli aylıklarının 22 Haziran tarihinde yatırılması da gündemde.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.