ABB

EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz 'ın Bayram Mesajı

09.07.2022 - 01:59, Güncelleme: 09.07.2022 - 02:05
 

EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz 'ın Bayram Mesajı

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Kurban Bayramı Dolayısıyla bir Mesaj paylaştı.
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz , Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında, “Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı nı yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi. Bayram Mesajı  "Bayrama adını veren kurban, Allah’a kayıtsız teslimiyetin göstergesi, hak yolunda fedakarlığın örneğidir” diyen Yılmaz , “Cennet vatanımızda huzurlu ve bağımsız olarak yaşamamız ve bayram günlerini sevinç ve mutluluk içinde geçirmemiz için kanını ve canını bu vatana kurban eden şehitlerimize, gazi olup rahmet-i Rahmana kavuşanlarımıza ve bütün geçmişlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı olan gazilerimize şifalar diliyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde yaşandığı, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu bir Mübarek Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve milli duygularımızın zirveye çıktığı bu günlerde; sıkıntı ve kaygılarımızdan uzaklaşarak, sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir havayı hep birlikte teneffüs etmeyi umut ediyorum. Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Şanlıurfa’lı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.” Tarafsız Haber 
Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz, Kurban Bayramı Dolayısıyla bir Mesaj paylaştı.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz ,
Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Yılmaz mesajında,
“Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı nı yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Bayram Mesajı 

"Bayrama adını veren kurban, Allah’a kayıtsız teslimiyetin göstergesi, hak yolunda fedakarlığın örneğidir” diyen Yılmaz , “Cennet vatanımızda huzurlu ve bağımsız olarak yaşamamız ve bayram günlerini sevinç ve mutluluk içinde geçirmemiz için kanını ve canını bu vatana kurban eden şehitlerimize, gazi olup rahmet-i Rahmana kavuşanlarımıza ve bütün geçmişlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı olan gazilerimize şifalar diliyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde yaşandığı, karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu bir Mübarek Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Dini ve milli duygularımızın zirveye çıktığı bu günlerde; sıkıntı ve kaygılarımızdan uzaklaşarak, sevginin, rahmetin, bolluk ve bereketin hâkim olduğu bir havayı hep birlikte teneffüs etmeyi umut ediyorum. Bu bayramın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini, aramızda sevgi ve saygının yaygınlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Şanlıurfa’lı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını yürekten tebrik ediyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.” Tarafsız Haber 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.