ABB

Erkan Ba'ştan İddialı Yerel Seçim Açıklaması

GÜNDEM 06.09.2023 - 13:10, Güncelleme: 06.09.2023 - 13:10
 

Erkan Ba'ştan İddialı Yerel Seçim Açıklaması

TİP Genel Başkanı Erkan Baş “Buradan ilan ediyorum. Biz bazı ilçeleri Adalet ve Kalkınma Partisi’nin elinden almaya hazırlanıyoruz” dedi.
Tarafsız Haber - Partisinin Datça ilçe binası açışılında konuşan Türkiye İşçi Partisi ( TİP ) Genel Başkanı Erkan Baş yerel seçim iddialı açıklamalarda bulundu. Baş “Buradan ilan ediyorum. Biz bazı ilçeleri Adalet ve Kalkınma Partisi ’nin elinden almaya hazırlanıyoruz. Bazı ilçelerde de sosyalistlerin, halkın nasıl yönetebileceğinin en güzel örneklerini yaratmak konusunda son derece kararlıyız” dedi. ‘Bakın memleket ne hale gelir’ Baş şöyle devam etti: “Türkiye’de artık gerçek alternatifleri konuşalım ve Türkiye’de ilan edelim arkadaşlar. Şu seçim bittiğinde Türkiye’de bir sosyalist belediyeler birliği kurulabilecek duruma getirelim şu ülkeyi. Bakın memleket ne hale gelir. Bunun için Türkiye’nin her yerinde arkadaşlarımız yurttaşların katılımıyla o ilçelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve adayların belirlenmesini sağlayacağız. Türkiye’de tek adam rejimine karşı mıyız? O zaman her yerde karşıyız.”
TİP Genel Başkanı Erkan Baş “Buradan ilan ediyorum. Biz bazı ilçeleri Adalet ve Kalkınma Partisi’nin elinden almaya hazırlanıyoruz” dedi.

Tarafsız Haber - Partisinin Datça ilçe binası açışılında konuşan Türkiye İşçi Partisi ( TİP ) Genel Başkanı Erkan Baş yerel seçim iddialı açıklamalarda bulundu.

Baş “Buradan ilan ediyorum. Biz bazı ilçeleri Adalet ve Kalkınma Partisi ’nin elinden almaya hazırlanıyoruz. Bazı ilçelerde de sosyalistlerin, halkın nasıl yönetebileceğinin en güzel örneklerini yaratmak konusunda son derece kararlıyız” dedi.

‘Bakın memleket ne hale gelir’
Baş şöyle devam etti: “Türkiye’de artık gerçek alternatifleri konuşalım ve Türkiye’de ilan edelim arkadaşlar. Şu seçim bittiğinde Türkiye’de bir sosyalist belediyeler birliği kurulabilecek duruma getirelim şu ülkeyi. Bakın memleket ne hale gelir. Bunun için Türkiye’nin her yerinde arkadaşlarımız yurttaşların katılımıyla o ilçelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve adayların belirlenmesini sağlayacağız. Türkiye’de tek adam rejimine karşı mıyız? O zaman her yerde karşıyız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.