ABB

EYT yasalaştı, bankaların promosyon yarışı başladı

GÜNDEM 07.03.2023 - 12:07, Güncelleme: 07.03.2023 - 12:07
 

EYT yasalaştı, bankaların promosyon yarışı başladı

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasa teklifinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından ilk maaşlar, nisanda hesaplara yatacak.
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasa teklifinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından ilk maaşlar, nisanda hesaplara yatacak. Şu anda yaklaşık 8 bin TL olan promosyon miktarlarının daha da yukarı çıkması bekleniyor. EYT’liler nisanda maaşlarının yanı sıra bir maaş promosyon ve bin 100 TL bayram ikramiyesi olmak üzere 15 ila 30 bin TL arasında para alacak. Dünya gazetesinden Birol Bozkurt'un haberine göre, bankalar 8 bin liraya kadar olan promosyonlarla ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Kamu bankaları ve özel bankalar, banka promosyonları için çeşitli kampanyalar üzerinde çalışmaya başlarken ilk rakamlar da dillendirilmeye başlandı. EYT düzenlemesi sonrasında emeklilik hakkı elde eden vatandaşlar, ilk ödemelerini alacakları banka ve şubeyi e-Devlet'ten ya da emeklilik işlemleri sırasında SGK'dan seçebilecek. Tarafsız Haber - Böylece EYT'linin emekli maaşı, tercih ettiği bankaya yatırılacak. Kamu ve özel bankalar, emeklilere 3 yıl taahhüt ile kendi şubelerinden maaş almaları durumunda emekli promosyon ödemesi yapıyor.
Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasa teklifinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından ilk maaşlar, nisanda hesaplara yatacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasa teklifinin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından ilk maaşlar, nisanda hesaplara yatacak. Şu anda yaklaşık 8 bin TL olan promosyon miktarlarının daha da yukarı çıkması bekleniyor. EYT’liler nisanda maaşlarının yanı sıra bir maaş promosyon ve bin 100 TL bayram ikramiyesi olmak üzere 15 ila 30 bin TL arasında para alacak.

Dünya gazetesinden Birol Bozkurt'un haberine göre, bankalar 8 bin liraya kadar olan promosyonlarla ilgili çalışmalarını hızlandırdı. Kamu bankaları ve özel bankalar, banka promosyonları için çeşitli kampanyalar üzerinde çalışmaya başlarken ilk rakamlar da dillendirilmeye başlandı.

EYT düzenlemesi sonrasında emeklilik hakkı elde eden vatandaşlar, ilk ödemelerini alacakları banka ve şubeyi e-Devlet'ten ya da emeklilik işlemleri sırasında SGK'dan seçebilecek.

Tarafsız Haber - Böylece EYT'linin emekli maaşı, tercih ettiği bankaya yatırılacak. Kamu ve özel bankalar, emeklilere 3 yıl taahhüt ile kendi şubelerinden maaş almaları durumunda emekli promosyon ödemesi yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.