ABB

Fethi Yaşar Yeniden Yenimahalle’ye Aday!

ANKARA 21.12.2023 - 23:02, Güncelleme: 22.12.2023 - 12:53
 

Fethi Yaşar Yeniden Yenimahalle’ye Aday!

2009 dan buyana Başkanlığını yürüttüğü Yenimahalle Belediyesine tekrardan CHP’nin adayı gösterildi.
Yenimahalle sevdalısı Fethi Yaşar 2009 Yerel seçimlerinde CHP Yenimahalle Belediye Başkanı seçildi. Seçildiği günden buyana Yenimahalle'ye hizmetleriyle ve Yenimahallelilerin sevgisiyle 3 dönemdir Belediye Başkanlığını yürüttüğü Yenimahalle Belediyesi ne tekrardan güven tazeleyerek aday gösterildi. Ankara Haber - Fethi Yaşar sosyal medya hesabından adaylığını duyurdu. Tekrardan aday gösterildiği için CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti MYK yönetimine teşekkür etti. Fethi Yaşar'ın işte o açıklaması ; '' Yenimahalle’de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yerel seçimlerde vatandaşlarımız yeniden yetki verirse, ilk günkü heyecanımla, bir dönem daha Yenimahalle’ye hizmet etmeye hazırım. Birlikteliğimiz daim olsun.  Benim sevdam Yenimahalle sevdası, benim sevdam Cumhuriyet sevdası, benim sevdam Mustafa Kemal Atatürk sevdasıdır. Yenimahalle’de beni yeniden aday gösteren Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize ve Parti Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum.  Yolumuz açık olsun! '' 
2009 dan buyana Başkanlığını yürüttüğü Yenimahalle Belediyesine tekrardan CHP’nin adayı gösterildi.

Yenimahalle sevdalısı Fethi Yaşar 2009 Yerel seçimlerinde CHP Yenimahalle Belediye Başkanı seçildi. Seçildiği günden buyana Yenimahalle'ye hizmetleriyle ve Yenimahallelilerin sevgisiyle 3 dönemdir Belediye Başkanlığını yürüttüğü Yenimahalle Belediyesi ne tekrardan güven tazeleyerek aday gösterildi.

Ankara Haber - Fethi Yaşar sosyal medya hesabından adaylığını duyurdu. Tekrardan aday gösterildiği için CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti MYK yönetimine teşekkür etti.

Fethi Yaşar'ın işte o açıklaması ;

'' Yenimahalle’de yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yerel seçimlerde vatandaşlarımız yeniden yetki verirse, ilk günkü heyecanımla, bir dönem daha Yenimahalle’ye hizmet etmeye hazırım. Birlikteliğimiz daim olsun. 

Benim sevdam Yenimahalle sevdası, benim sevdam Cumhuriyet sevdası, benim sevdam Mustafa Kemal Atatürk sevdasıdır.

Yenimahalle’de beni yeniden aday gösteren Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize ve Parti Meclisi Üyelerimize teşekkür ediyorum. 

Yolumuz açık olsun! '' 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.