ABB

Gaziantep'de Büyük Kaza 16 Ölü

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.08.2022 - 15:11, Güncelleme: 20.08.2022 - 15:11
 

Gaziantep'de Büyük Kaza 16 Ölü

Gaziantep Valisi Gül'den konuya ilişkin son dakika açıklama geldi. Vali Gül kazanın nedenini de açıkladı.
 Gaziantep Nizip'te katliam gibi bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsü, bir ambulans, bir itfaiye aracı ve gazetecilerin canlı yayınaracının karıştığı kazada 16 kişi hayatını kaybetti.   Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı.   SONDAKİKA HABER - KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep'te meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı. VALİ KAZANIN NEDENİNİ AÇIKLADI 1 araç kaza yapıyor. İtifaiye ekibi sağlık ekibi olaya müdahale ederken, 200 metre arkada bir otobüs yan yatarak sürükleniyor ve gelip canlı yayın aracına, sağlık ve itfaiye ekibine çarpıyor. Şu an 16 vatandaşımız hayatını kaybetti. HAYATINI KAYBEDEN İHA MUHABİRLERİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabirlerinin de kimlikleri belli oldu. Kazada Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti.  
Gaziantep Valisi Gül'den konuya ilişkin son dakika açıklama geldi. Vali Gül kazanın nedenini de açıkladı.

 Gaziantep Nizip'te katliam gibi bir kaza meydana geldi. Yolcu otobüsü, bir ambulans, bir itfaiye aracı ve gazetecilerin

canlı yayınaracının karıştığı kazada 16 kişi hayatını kaybetti.

 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Nizip bölümünde bir aracın şarampole devrildiği kazaya müdahaleye gelen park halindeki ambulans ve itfaiye aracı ile bölgede bulunan İhlas Haber Ajansının (İHA) canlı yayın aracına yolcu otobüsü çarptı.

 

SONDAKİKA HABER - KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gaziantep'te meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

VALİ KAZANIN NEDENİNİ AÇIKLADI
1 araç kaza yapıyor. İtifaiye ekibi sağlık ekibi olaya müdahale ederken, 200 metre arkada bir otobüs yan yatarak sürükleniyor ve gelip canlı yayın aracına, sağlık ve itfaiye ekibine çarpıyor. Şu an 16 vatandaşımız hayatını kaybetti.

HAYATINI KAYBEDEN İHA MUHABİRLERİNİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Feci kazada hayatını kaybeden İHA muhabirlerinin de kimlikleri belli oldu. Kazada Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver hayatını kaybetti.

 

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.