ABB

Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.07.2023 - 17:31, Güncelleme: 18.07.2023 - 17:35
 

Gölbaşı Belediyesi'nden uçkun ve larva ilaçlaması!

Gölbaşı Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri uçkun ve larva ilaçlaması için harekete geçti.
Gölbaşı Belediyesi , çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İlçe genelinde uçkun ve larva ilaçlamasında 12 ay boyunca kesintisiz şekilde hizmet veren Gölbaşı Belediyesi , tam donanımlı ve bütün sertifikalara sahip ekipler ile teyakkuza geçti. GÖLBAŞI BELEDİYESİ'NDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI Ankara Haber - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan ilaçlama sayesinde böcekle mücadele ediyor. Bunun ile birlikte sıcak havalarda vatandaşların park ve yeşil alanlarda rahat otursun diye ekipler, yoğun biçimde çalışarak yeşil alanları da ilaçladı. Gölbaşı Belediyesi yaz ayları boyunca tüm ilaçlama çalışmalarına rutin bir şekilde devam ediyor. Böylece böceklerin larva döneminde yaptıkları ilaçlama ile böcek oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor. BÖCEKLERE PERİYODİK MÜDAHALE! Böceklere yönelik ilaçlama işlemi rutin bir şekilde yapılırken aynı zamanda da ilaçtan kurtulan böceklere periyodik olarak müdahale işlemi yapılıyor. Birçok yeşil alan Gölbaşı Belediyesi 'ne bağlı olan Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanmaya devam ediliyor. ( Tarafsız )   
Gölbaşı Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri uçkun ve larva ilaçlaması için harekete geçti.

Gölbaşı Belediyesi , çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyeye bağlı Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. İlçe genelinde uçkun ve larva ilaçlamasında 12 ay boyunca kesintisiz şekilde hizmet veren Gölbaşı Belediyesi , tam donanımlı ve bütün sertifikalara sahip ekipler ile teyakkuza geçti.

VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İÇİN İLAÇLAMA YAPILDI

GÖLBAŞI BELEDİYESİ'NDEN İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI

Ankara Haber - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan ilaçlama sayesinde böcekle mücadele ediyor. Bunun ile birlikte sıcak havalarda vatandaşların park ve yeşil alanlarda rahat otursun diye ekipler, yoğun biçimde çalışarak yeşil alanları da ilaçladı.

 <a href=Gölbaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor - Timeturk Haber" src="https://www.timeturk.com/resim/detay/155/1556509.jpg" style="border-style:none; box-sizing:border-box; display:inline; height:auto; max-width:100%; vertical-align:middle" />

Gölbaşı Belediyesi yaz ayları boyunca tüm ilaçlama çalışmalarına rutin bir şekilde devam ediyor. Böylece böceklerin larva döneminde yaptıkları ilaçlama ile böcek oluşumunun da önüne geçilmiş olunuyor.

BÖCEKLERE PERİYODİK MÜDAHALE!

GÖLBAŞI BELEDİYESİ SİVRİSİNEKLERLE MÜCADELE BAŞLATTI

Böceklere yönelik ilaçlama işlemi rutin bir şekilde yapılırken aynı zamanda da ilaçtan kurtulan böceklere periyodik olarak müdahale işlemi yapılıyor. Birçok yeşil alan Gölbaşı Belediyesi 'ne bağlı olan Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanmaya devam ediliyor. ( Tarafsız

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.