ABB

Hilmi Yaman Yenimahalle Belediye Başkan aday adayı!

ANKARA 24.11.2023 - 11:00, Güncelleme: 24.11.2023 - 11:50
 

Hilmi Yaman Yenimahalle Belediye Başkan aday adayı!

Hilmi Yaman, Türkiye'nin yüzyılına hizmet etmek, çalışmak ve üretmek amacıyla AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Yaman, hemşehrilerinden dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.
Yaman, Yenimahalle için gerçekleştirdiği aday adaylığı başvurusuyla ilgili olarak, "Kıymetli hemşehrilerim, Türkiye'nin yüzyılı için hep birlikte çalışmak, üretmek ve hizmet etmek amacıyla AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu kutlu yolda sizlerin dualarını ve desteklerini bekliyorum" dedi. ( Ankara Haber ) HİLMİ YAMAN KİMDİR? Hilmi Yaman 1967 yılında Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatına Çamlıdere'de başlayan Yaman, lise eğitimini ise Yenimahalle Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde İşletme alanında almış, ardından İstanbul Üniversitesi İletişim bölümünde lisans eğitimi ve Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek Lisans bölümlerinden mezun olmuştur. HİLMİ YAMAN KARİYERİ Hilmi Yaman 'ın aktif görevler arasında Türkiye Binicilik Federasyonu Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği bulunmaktadır. Ayrıca HYB Petrol Ürünleri şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş dünyasında önemli bir pozisyonda yer almaktadır. Spor camiasında da aktif bir rol üstlenmiş olup Ankaragücü Disiplin Kurulu Üyesi ve Gençlerbirliği Kongre üyesidir. Ayrıca Çamlıderespor'da Başkanlık yapmış ve Kızılcahamam-Çamlıdere Dernekleri Platformu'nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir. Hilmi Yaman'ın siyasi kariyeri de dikkate değerdir. 2004-2009 yılları arasında Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunmuş ve bu süreçte bir dizi komisyon başkanlığı ve üyeliği gibi önemli görevler üstlenmiştir. Ayrıca Romence (ileri seviye) ve İngilizce dillerini bilmektedir. ( Ankara Haber )   
Hilmi Yaman, Türkiye'nin yüzyılına hizmet etmek, çalışmak ve üretmek amacıyla AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Yaman, hemşehrilerinden dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.

Yaman, Yenimahalle için gerçekleştirdiği aday adaylığı başvurusuyla ilgili olarak, "Kıymetli hemşehrilerim, Türkiye'nin yüzyılı için hep birlikte çalışmak, üretmek ve hizmet etmek amacıyla AK Parti Yenimahalle Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Bu kutlu yolda sizlerin dualarını ve desteklerini bekliyorum" dedi. ( Ankara Haber )

HİLMİ YAMAN KİMDİR?

Hilmi Yaman 1967 yılında Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde doğmuştur. Eğitim hayatına Çamlıdere'de başlayan Yaman, lise eğitimini ise Yenimahalle Yahya Kemal Beyatlı Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde İşletme alanında almış, ardından İstanbul Üniversitesi İletişim bölümünde lisans eğitimi ve Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi Yüksek Lisans bölümlerinden mezun olmuştur.

HİLMİ YAMAN KARİYERİ

Hilmi Yaman 'ın aktif görevler arasında Türkiye Binicilik Federasyonu Asbaşkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği bulunmaktadır. Ayrıca HYB Petrol Ürünleri şirketinin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş dünyasında önemli bir pozisyonda yer almaktadır. Spor camiasında da aktif bir rol üstlenmiş olup Ankaragücü Disiplin Kurulu Üyesi ve Gençlerbirliği Kongre üyesidir. Ayrıca Çamlıderespor'da Başkanlık yapmış ve Kızılcahamam-Çamlıdere Dernekleri Platformu'nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

Hilmi Yaman'ın siyasi kariyeri de dikkate değerdir. 2004-2009 yılları arasında Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyeliği görevinde bulunmuş ve bu süreçte bir dizi komisyon başkanlığı ve üyeliği gibi önemli görevler üstlenmiştir. Ayrıca Romence (ileri seviye) ve İngilizce dillerini bilmektedir. ( Ankara Haber

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.