ABB

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan Yenimahalle Ziyareti

ANKARA 07.09.2022 - 21:06, Güncelleme: 08.09.2022 - 12:04
 

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan Yenimahalle Ziyareti

İyi Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı Şentepe Bölgesinde Esnaf Ziyaretinde Bulundu.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Arslan Yenimahalle Şentepe Bölgesinde İYİ Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Sn Dursun Tekin ve Teşkilatıyla beraber Çiğdemtepe Muhtarlığını ziyaret etti. Ardından da Şentepe esnafı ve Şentepeli hemşehrileriyle bir araya geldi. Yenimahalle Şentepeli bir esnafın Sn. Vekilim Kasım 2021’de 11000 lira elektrik faturası Ödedim, Ağustos 2022’de 52 000 lira fatura ödedim bu iktidarla artık olmuyor demesi üzerine Sn Mehmet Arslan Az Kaldı biraz daha dayanın biz geliyoruz. İYİ Parti iktidarına Az Kaldı dedi.  
İyi Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı Şentepe Bölgesinde Esnaf Ziyaretinde Bulundu.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Sn. Mehmet Arslan Yenimahalle Şentepe Bölgesinde İYİ Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Sn Dursun Tekin ve Teşkilatıyla beraber Çiğdemtepe Muhtarlığını ziyaret etti.
Ardından da Şentepe esnafı ve Şentepeli hemşehrileriyle bir araya geldi.

Yenimahalle Şentepeli bir esnafın Sn. Vekilim Kasım 2021’de 11000 lira elektrik faturası Ödedim, Ağustos 2022’de 52 000 lira fatura ödedim bu iktidarla artık olmuyor demesi üzerine Sn Mehmet Arslan Az Kaldı biraz daha dayanın biz geliyoruz. İYİ Parti iktidarına Az Kaldı dedi.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.