ABB

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: TÜRK HAZİNESİNİ HEDEF ALMIŞ BİR SİYASİ İKTİDAR VAR

GÜNDEM 12.05.2023 - 09:24, Güncelleme: 12.05.2023 - 09:24
 

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU: TÜRK HAZİNESİNİ HEDEF ALMIŞ BİR SİYASİ İKTİDAR VAR

“TARİHİ BİR SEÇİM VE BİZ TARİH YAZACAĞIZ” İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, “Partili cumhurbaşkanı ülkemizi parti devletine dönüştürdü. Artık Türk hazinesini hedef almış bir siyasi iktidar var maalesef. Önümüzde tarihi bir seçim var ve biz tarih yazacağız” dedi.
     Zorlu, İYİ Parti’nin Ankara 3. bölge milletvekili adayları ile birlikte Göksu Park’ta gerçekleştirilen “Etimesgut İstişare Toplantısı”na katıldı. Toplantıda Zorlu’ya, Kazakistanlı öğrencilerin hediyesi,  geleneksel kıyafet çapan giydirildi.  “IŞILTILI BAKAN, IŞILTISIYLA GÖZLERİMİZİ KARARTTI”        Toplantıda konuşan Zorlu, şunları kaydetti:   “Bu hükümet, bir ideoloji üzerinden bizleri yoksulluğa mahkum etti. Artık Türk hazinesini hedef almış bir siyasi iktidar var maalesef karşımızda. Işıltılı bakanımız biliyorsunuz ışıltısıyla gözlerimizi kararttı ve göremez hale gedik. Partili cumhurbaşkanı ülkemizi parti devletine dönüştürdü. Önümüzde tarihi bir seçim var ve göreceksiniz biz tarih yazacağız. Bir tarafın sürekli kazandığı, diğer tarafın ise etap etap sürekli kaybettiği bir Türkiye tablosu karşımızda. Zehirli bir kutuplaştırma diliyle insanlarımızı ayrıştırdılar. Kardeşi kardeşe düşman edecek kadar gözleri dönmüş. Onun için de bir yalan tutturdular; güya biz terör örgütlerinden talimat alıyormuşuz. Siz çözüm sürecinde Öcalan güzellemesi yapıyorken bu kardeşiniz, ekranlarda ‘Türk milletinin sabrıyla oynamaktan vazgeçin’ diyerek sizlere doğruyu göstermeye çalışıyordu. Şimdi kalkmışlar bize milliyetçilik dersi veriyorlar. Meral Akşener ve onun yol arkadaşlarını böyle eleştirmek onların haddine değil. Biz sevgi, kardeşlik ve barışı hâkim kılmak istiyoruz. Hiçbir etnik ve mezhep ayrımı gözetmeksizin tüm insanlarımızı seviyoruz biz. HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ YENİDEN SAĞLANACAK  Türk siyasetinin milli merkezi İYİ Parti olacak. Emin olun bir yıl içinde ülkemize düzen getirip yeniden hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. 12 ay süresince depremzedelerin kirasını karşılama konusunda da çalışmalarımız var.” DEPREM VE AFAD GERÇEĞİ     Tarafsız Haber -  Zorlu, toplantıya katılan depremzede bir vatandaşın yaşadıklarını anlatması üzerine ise “Bakın size AFAD Başkanlığı ile ilgiliilginç bir bilgi aktarayım. 81 ilin AFAD başkanından sadece 65’inin özgeçmiş bilgisine ulaşabiliyoruz ve bunların sadece 16 tanesi arama kurtarma konusunda bir tecrübeye sahip görünüyor. 16 AFAD başkanı da deprem bölgesinde hiç değilmiş. Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanımız 1 yıl önce adeta ‘Deprem geliyor mutlaka önlem alın’ diye haykırdı. Neden dikkate almadılar çünkü İYİ Partili olduğu için. Partizanlık her tarafta aynı. Kızılay’ı da ne hale getirdiklerini de görüyorsunuz. Bu iktidar, depremi, ekonomiyi, orman yangınlarını, yolsuzlukları unutturmak istiyor. Sadece 4 gün sonra geliyoruz ve deprem bölgesinde de yaraları çok hızla saracağız. Depremzedelerin 12 ay boyunca kiralarının karşılanmasını planlıyoruz” diye konuştu.   
“TARİHİ BİR SEÇİM VE BİZ TARİH YAZACAĞIZ” İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, “Partili cumhurbaşkanı ülkemizi parti devletine dönüştürdü. Artık Türk hazinesini hedef almış bir siyasi iktidar var maalesef. Önümüzde tarihi bir seçim var ve biz tarih yazacağız” dedi.


     Zorlu, İYİ Parti’nin Ankara 3. bölge milletvekili adayları ile birlikte Göksu Park’ta gerçekleştirilen “Etimesgut İstişare Toplantısı”na katıldı. Toplantıda Zorlu’ya, Kazakistanlı öğrencilerin hediyesi,  geleneksel kıyafet çapan giydirildi. 
“IŞILTILI BAKAN, IŞILTISIYLA GÖZLERİMİZİ KARARTTI” 
      Toplantıda konuşan Zorlu, şunları kaydetti: 
 “Bu hükümet, bir ideoloji üzerinden bizleri yoksulluğa mahkum etti. Artık Türk hazinesini hedef almış bir siyasi iktidar var maalesef karşımızda. Işıltılı bakanımız biliyorsunuz ışıltısıyla gözlerimizi kararttı ve göremez hale gedik. Partili cumhurbaşkanı ülkemizi parti devletine dönüştürdü. Önümüzde tarihi bir seçim var ve göreceksiniz biz tarih yazacağız. Bir tarafın sürekli kazandığı, diğer tarafın ise etap etap sürekli kaybettiği bir Türkiye tablosu karşımızda. Zehirli bir kutuplaştırma diliyle insanlarımızı ayrıştırdılar. Kardeşi kardeşe düşman edecek kadar gözleri dönmüş. Onun için de bir yalan tutturdular; güya biz terör örgütlerinden talimat alıyormuşuz. Siz çözüm sürecinde Öcalan güzellemesi yapıyorken bu kardeşiniz, ekranlarda ‘Türk milletinin sabrıyla oynamaktan vazgeçin’ diyerek sizlere doğruyu göstermeye çalışıyordu. Şimdi kalkmışlar bize milliyetçilik dersi veriyorlar. Meral Akşener ve onun yol arkadaşlarını böyle eleştirmek onların haddine değil. Biz sevgi, kardeşlik ve barışı hâkim kılmak istiyoruz. Hiçbir etnik ve mezhep ayrımı gözetmeksizin tüm insanlarımızı seviyoruz biz.
HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ YENİDEN SAĞLANACAK 
Türk siyasetinin milli merkezi İYİ Parti olacak. Emin olun bir yıl içinde ülkemize düzen getirip yeniden hukukun üstünlüğünü sağlayacağız. 12 ay süresince depremzedelerin kirasını karşılama konusunda da çalışmalarımız var.”
DEPREM VE AFAD GERÇEĞİ 
    Tarafsız Haber -  Zorlu, toplantıya katılan depremzede bir vatandaşın yaşadıklarını anlatması üzerine ise “Bakın size AFAD Başkanlığı ile ilgiliilginç bir bilgi aktarayım. 81 ilin AFAD başkanından sadece 65’inin özgeçmiş bilgisine ulaşabiliyoruz ve bunların sadece 16 tanesi arama kurtarma konusunda bir tecrübeye sahip görünüyor. 16 AFAD başkanı da deprem bölgesinde hiç değilmiş. Kahramanmaraş İYİ Parti İl Başkanımız 1 yıl önce adeta ‘ Deprem geliyor mutlaka önlem alın’ diye haykırdı. Neden dikkate almadılar çünkü İYİ Partili olduğu için. Partizanlık her tarafta aynı. Kızılay’ı da ne hale getirdiklerini de görüyorsunuz. Bu iktidar, depremi, ekonomiyi, orman yangınlarını, yolsuzlukları unutturmak istiyor. Sadece 4 gün sonra geliyoruz ve deprem bölgesinde de yaraları çok hızla saracağız. Depremzedelerin 12 ay boyunca kiralarının karşılanmasını planlıyoruz” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.