ABB

İyi Parti'den Haberlere Yalanlama

POLİTİKA 18.07.2023 - 08:34, Güncelleme: 18.07.2023 - 09:03
 

İyi Parti'den Haberlere Yalanlama

İYİ Parti Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde, yerel seçimlerle ilgili Cumhuriyet'te yayınlanan kulis haberinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan haberde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile iki partinin yerel yönetimlerden sorumlu yardımcılarına atıfla, bazı iddialar yer almıştı. İyi Parti'den açıklama geldi.  İYİ Parti Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde, Cumhuriyet haberindeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti Danışman İde , '' Bugün Cumhuriyet Gazetesi’nde, kulis bilgisi olduğu iddiasıyla yayınlanan haberde, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin sayın Genel Başkanlarına, ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yardımcılarına atıfla, bazı iddialar yer aldı. İYİ Parti’nin, Mart 2024’ te yapılacak olan yerel seçimler için, bazı Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili talepte bulunduğu, CHP yönetiminin de bu talebe olumlu yaklaştığı iddiasını barındıran söz konusu haberdeki iddia ve içeriklerin gerçek dışı olduğunu üzülerek bildirmek isteriz. Ne Sayın Burak Akburak ve Sayın Ahmet Akın arasındaki görüşmede, ne de, bir nezaket ziyaretinden ibaret Sayın Genel Başkanların görüşmesinde, yerel seçimler üzerine konuşma geçmemiş, hatta bu konu gündeme dahi gelmemiştir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her konuda olduğu gibi, önümüzdeki süreçle ilgili olarak da, açık ve şeffaf bir yol haritası ile hareket edecektir, '' ifadelerini kullandı.  NE OLMUŞTU:  Basın Danışmanı Murat İde ’nin hakkında açıklama yaptığı Cumhuriyet ’in haberine göre, İYİ Parti, daha çok sayıda büyükşehirde partisinin adayıyla seçime gidilmesini isterken yaşanan tartışmaların, “İYİ Parti’nin elini güçlendireceği” yorumu yapıldı.  Tarafsız Haber - 
İYİ Parti Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde, yerel seçimlerle ilgili Cumhuriyet'te yayınlanan kulis haberinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan haberde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile iki partinin yerel yönetimlerden sorumlu yardımcılarına atıfla, bazı iddialar yer almıştı. İyi Parti'den açıklama geldi. 

İYİ Parti Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde, Cumhuriyet haberindeki iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti

Danışman İde , '' Bugün Cumhuriyet Gazetesi’nde, kulis bilgisi olduğu iddiasıyla yayınlanan haberde, İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin sayın Genel Başkanlarına, ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Yardımcılarına atıfla, bazı iddialar yer aldı. İYİ Parti’nin, Mart 2024’ te yapılacak olan yerel seçimler için, bazı Büyükşehir Belediyeleri ile ilgili talepte bulunduğu, CHP yönetiminin de bu talebe olumlu yaklaştığı iddiasını barındıran söz konusu haberdeki iddia ve içeriklerin gerçek dışı olduğunu üzülerek bildirmek isteriz. Ne Sayın Burak Akburak ve Sayın Ahmet Akın arasındaki görüşmede, ne de, bir nezaket ziyaretinden ibaret Sayın Genel Başkanların görüşmesinde, yerel seçimler üzerine konuşma geçmemiş, hatta bu konu gündeme dahi gelmemiştir. Kimsenin şüphesi olmasın ki, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, her konuda olduğu gibi, önümüzdeki süreçle ilgili olarak da, açık ve şeffaf bir yol haritası ile hareket edecektir, '' ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU: 

Basın Danışmanı Murat İde ’nin hakkında açıklama yaptığı Cumhuriyet ’in haberine göre, İYİ Parti, daha çok sayıda büyükşehirde partisinin adayıyla seçime gidilmesini isterken yaşanan tartışmaların, “İYİ Parti’nin elini güçlendireceği” yorumu yapıldı. 

Tarafsız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.