ABB

İYİ Partili Rıdvan Uz'dan Sert Çıkış

POLİTİKA 09.05.2022 - 08:51, Güncelleme: 09.05.2022 - 08:51
 

İYİ Partili Rıdvan Uz'dan Sert Çıkış

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan UZ'dan Terör Çıkışı Geldi..
İYİ Parti Genel Başkan YardımcısıYurt Dışı Türkler Başkanı Rıdvan UZ  İsviçre'de olan olaylara sert bir dille tepki göstererek İsviçre hükümetinden ve yetkililerden gerekenin yapılmasını istedi. Rıdvan UZ'un açıklaması şu şekilde '' PKK İsviçre'de vatandaşlarımıza saldırdı. Hain terör örgütünün bu saldırısını İYİ Parti olarak lanetliyor, İsviçre hükümetinden saldırganlar hakkında en ivedi şekilde gerekli işlemin yapılmasını istiyoruz.'' Rıdvan UZ geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in divan değişikliği kararında Yurt Dışı Türkler Başkanlığına atanmış ve Genel Başkan Yardımcısı olmuştu.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan UZ'dan Terör Çıkışı Geldi..

İYİ Parti Genel Başkan YardımcısıYurt Dışı Türkler Başkanı Rıdvan UZ  İsviçre'de olan olaylara sert bir dille tepki göstererek İsviçre hükümetinden ve yetkililerden gerekenin yapılmasını istedi. Rıdvan UZ'un açıklaması şu şekilde '' PKK İsviçre'de vatandaşlarımıza saldırdı. Hain terör örgütünün bu saldırısını İYİ Parti olarak lanetliyor, İsviçre hükümetinden saldırganlar hakkında en ivedi şekilde gerekli işlemin yapılmasını istiyoruz.''  Rıdvan UZ geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in divan değişikliği kararında Yurt Dışı Türkler Başkanlığına atanmış ve Genel Başkan Yardımcısı olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.