ABB

Kılıçdaroğlu vekiller ile birlikte Adalet Bakanlığına yürüdü!

GÜNDEM 12.12.2022 - 10:40, Güncelleme: 12.12.2022 - 10:40
 

Kılıçdaroğlu vekiller ile birlikte Adalet Bakanlığına yürüdü!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 yaşında çocuğa cinsel istismar sonrası vekillerle beraber Adalet Bakanlığına yürüdü.
6 yaşında çocuğa cinsel istismar sonrası Kılıçdaroğlu vekillerle birlikte Adalet Bakanlığına yürüdü. Adalet Bakanlığı önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı: Gerçekten çok öfkeliyim. Böyle bir haksızlığı kimsenin duymasını ve yaşamasını asla istemem. 6 yaşındaki bir çocuğa sistematik tecavüz edildi. Günlerdir bekliyorum, acaba bir ses verecekler mi diye. Konu parlamentoda dile getirildiğinde Aile Bakanı açıklama yapıyor, 2 yıldır biz bu meseleyi biliyoruz diyor. 2 yıldır bu meseleyi biliyorsunuz da 2 yıldır ne yaptınız Allah aşkına? Adalet Bakanlığı sessizliğini koruyor. Polislerin elini kolunu bağlamış durumdalar. Polislerimiz bu olayları bilmiyor mu? Kim onları engelliyor? Savcılar hangi gerekçeyle bu dosyaları kapatıyorlar? Güçlerini kimden alıyorlar? 6 yaşındaki bir evladımızın uğradığı bu haksızlık karşısında ısrarla suskunluklarını koruyorlar.   Bu kız bizim evladımız. Adalet istiyor. Buraya adalet aramaya geldim. 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor. Sağcısı solcusu, güneylisi kuzeylisi kim olursa olsun bu haksızlık karşısında öfkeleniyor. Ben onların öfkesini dile getirmek için buradayım. Adalet istiyoruz Siyasal iktidar devlet aygıtını çalıştırmıyor. Devletin nefes alması lazım. Önündeki tek engel bu siyasi otoritedir. Devleti yönetemiyorlar. Haksızlıkları sindiriyorlar. Fotoğraf çektirdikleriniz mi bu olayı kapatın diyor. Kızımız için adalet istiyoruz. Devlet baskıların altında görev yapamaz. Devlet kurumuna saygınlık kazandırmanız lazım.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 yaşında çocuğa cinsel istismar sonrası vekillerle beraber Adalet Bakanlığına yürüdü.

6 yaşında çocuğa cinsel istismar sonrası Kılıçdaroğlu vekillerle birlikte Adalet Bakanlığına yürüdü.

Adalet Bakanlığı önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Gerçekten çok öfkeliyim. Böyle bir haksızlığı kimsenin duymasını ve yaşamasını asla istemem. 6 yaşındaki bir çocuğa sistematik tecavüz edildi. Günlerdir bekliyorum, acaba bir ses verecekler mi diye. Konu parlamentoda dile getirildiğinde Aile Bakanı açıklama yapıyor, 2 yıldır biz bu meseleyi biliyoruz diyor. 2 yıldır bu meseleyi biliyorsunuz da 2 yıldır ne yaptınız Allah aşkına?

Adalet Bakanlığı sessizliğini koruyor. Polislerin elini kolunu bağlamış durumdalar. Polislerimiz bu olayları bilmiyor mu? Kim onları engelliyor? Savcılar hangi gerekçeyle bu dosyaları kapatıyorlar? Güçlerini kimden alıyorlar? 6 yaşındaki bir evladımızın uğradığı bu haksızlık karşısında ısrarla suskunluklarını koruyorlar.
 

Bu kız bizim evladımız. Adalet istiyor. Buraya adalet aramaya geldim. 84 milyon insan senin yüreğinle aynı acıyı paylaşıyor. Sağcısı solcusu, güneylisi kuzeylisi kim olursa olsun bu haksızlık karşısında öfkeleniyor. Ben onların öfkesini dile getirmek için buradayım.

Adalet istiyoruz

Siyasal iktidar devlet aygıtını çalıştırmıyor. Devletin nefes alması lazım. Önündeki tek engel bu siyasi otoritedir. Devleti yönetemiyorlar. Haksızlıkları sindiriyorlar. Fotoğraf çektirdikleriniz mi bu olayı kapatın diyor. Kızımız için adalet istiyoruz. Devlet baskıların altında görev yapamaz. Devlet kurumuna saygınlık kazandırmanız lazım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.