ABB

Kripto Dünyası’nın Haftalık Analizi

19.06.2023 - 23:20, Güncelleme: 19.06.2023 - 23:25
 

Kripto Dünyası’nın Haftalık Analizi

Kripto Uzmanı Coinexactly göre kripto haftalık analizi y
Btc de geri çekilme gerçekleşirken dikkat edilmesi gereken en önemli husus ALT coinlerde oluşan KADEME boşluğu oldu. BTC nin sadece 300$ çekilişine alt coinlerin %5 e varan sert tepkiler vermesi kademelerdeki boşluğu gözler önüne seriyor. Hafta sonu oluşan büyük BTC transferleri ve ETH transferleri ise kullanıcılar arasında acaba satış gelir mi endişesine yol açıyor. Coinexactly göre ; “BTC satış yiyecek ve alt coinlerde sert hareketler gözlemlenecek. Son düzlük olarak görüyorum. Bu düşüş sonrası likitideyi toplayan BTC yukarı 33-37 bin bandına doğru sert ivmelenecek. Peşine takacağı Alt coinlerde ise %50 üzeri yükselişler göreceğiz. Her zaman eğitimlerimde bahsettiğim en önemli olarak gördüğüm durum KADEME boşluğu. Bu kademeler dolmadan düşüş riski asla geçmiş değil. Bu gün itibariyle BTC de 27.200 bandından red yeme olasılığı çok yüksek. Akabinde kademeleri boş olan altlar ile birlikte ciddi bir düzeltme düşüş sonrasında alacağı tepki ile yukarı doğru sert bir ivmelenme bekliyorum. Kripto Dünyası - Alım yapacak yatırımcıların 27.200 bandı üzerinde kalıcı olmadan alıma yönelmemeleri alım yapacaklarsa da kademeli olarak toplamalarını rica ediyorum. Eğer mantıklı bir yatırım düşünüyorlar ise mutlaka düşüşlerde Aİ coinleri önde tutmalılar.  Tarafsız - Bunlardan bazıları ise İNJ , AGİX , RNDR olmalı. Ayırca yakın zamanda davası sonuçlanacağı ön görülen XRP de elde tutulmalı” dedi. Kaynak : Crypto Bülteni - http://cryptobulteni.com  
Kripto Uzmanı Coinexactly göre kripto haftalık analizi y

Btc de geri çekilme gerçekleşirken dikkat edilmesi gereken en önemli husus ALT coinlerde oluşan KADEME boşluğu oldu. BTC nin sadece 300$ çekilişine alt coinlerin %5 e varan sert tepkiler vermesi kademelerdeki boşluğu gözler önüne seriyor. Hafta sonu oluşan büyük BTC transferleri ve ETH transferleri ise kullanıcılar arasında acaba satış gelir mi endişesine yol açıyor.

Coinexactly göre ;

BTC satış yiyecek ve alt coinlerde sert hareketler gözlemlenecek. Son düzlük olarak görüyorum. Bu düşüş sonrası likitideyi toplayan BTC yukarı 33-37 bin bandına doğru sert ivmelenecek. Peşine takacağı Alt coinlerde ise %50 üzeri yükselişler göreceğiz. Her zaman eğitimlerimde bahsettiğim en önemli olarak gördüğüm durum KADEME boşluğu. Bu kademeler dolmadan düşüş riski asla geçmiş değil. Bu gün itibariyle BTC de 27.200 bandından red yeme olasılığı çok yüksek. Akabinde kademeleri boş olan altlar ile birlikte ciddi bir düzeltme düşüş sonrasında alacağı tepki ile yukarı doğru sert bir ivmelenme bekliyorum.

Kripto Dünyası - Alım yapacak yatırımcıların 27.200 bandı üzerinde kalıcı olmadan alıma yönelmemeleri alım yapacaklarsa da kademeli olarak toplamalarını rica ediyorum. Eğer mantıklı bir yatırım düşünüyorlar ise mutlaka düşüşlerde Aİ coinleri önde tutmalılar. 

Tarafsız - Bunlardan bazıları ise İNJ , AGİX , RNDR olmalı. Ayırca yakın zamanda davası sonuçlanacağı ön görülen XRP de elde tutulmalı” dedi.

Kaynak : Crypto Bülteni http://cryptobulteni.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.