ABB

Mansur Yavaş Başdanışmanı Servet Avcı'yı Görevden Aldı

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.10.2023 - 14:23, Güncelleme: 04.10.2023 - 14:32
 

Mansur Yavaş Başdanışmanı Servet Avcı'yı Görevden Aldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'liler ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen başdanışmanı Servet Avcı ile yollarını ayırdı.
Türkiye yeniden bir seçime hazırlanırken, siyaset arenasında hareketli günler yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir yandan yerel seçimler için adaylar belirlenirken bir yandan da değişim rüzgarları esiyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise koltuğunu korumakta kararlı. İstanbul adaylığı için değişiminin başını çeken Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı pes etmesinin ardından koltuğunu garantilemek isteyen biri daha çıktı.. ( Ankara Haber )    Başdanışmanını Görevden Aldı Tarafsız - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş uzun süredir partililerle gerilim yaşayan başdanışmanı Servet Avcı nın görevine son verdi. Yavaş, bu hamlesiyle Genel Merkez'den gelen talimatlara uyarak yeniden adaylığın sinyalini vermiş oldu.  
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP'liler ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen başdanışmanı Servet Avcı ile yollarını ayırdı.

Türkiye yeniden bir seçime hazırlanırken, siyaset arenasında hareketli günler yaşanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir yandan yerel seçimler için adaylar belirlenirken bir yandan da değişim rüzgarları esiyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ise koltuğunu korumakta kararlı. İstanbul adaylığı için değişiminin başını çeken Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı pes etmesinin ardından koltuğunu garantilemek isteyen biri daha çıktı.. ( Ankara Haber

 

Başdanışmanını Görevden Aldı

Tarafsız - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş uzun süredir partililerle gerilim yaşayan başdanışmanı Servet Avcı nın görevine son verdi. Yavaş, bu hamlesiyle Genel Merkez'den gelen talimatlara uyarak yeniden adaylığın sinyalini vermiş oldu.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.