ABB

Mansur Yavaş'a, Hakan Han Özcan'dan kredi sorusu: " Aldığın 472 Milyon krediyi ne yaptın"

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.10.2023 - 12:45, Güncelleme: 13.10.2023 - 12:45
 

Mansur Yavaş'a, Hakan Han Özcan'dan kredi sorusu: " Aldığın 472 Milyon krediyi ne yaptın"

Kahramankazan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlene üye katılım programında Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş'ın Ankara'da ki çalışmalarını eleştiren Özcan, Ankara'nın perişan olduğunu belirterek Yavaş'a "3 buçuk yıl öne aldığın 472 Milyon krediyi ne yaptın" diye sordu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ittifak çağrısı ile. CHP, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden bin 500’e yakın kişi,   Kahramankazan ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım programında AK Parti’ye katıldı.  Programa AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'da katılım sağlayarak yeni katılan üyelere rozetlerini taktim etti.    Ankara Haber - Programda konuşma yapan Hakan Han Özcan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında açıklamalarda bulundu. Özcan Yavaş'a,  "Bizden aldığın kredileri Ankara’ya kullanman gerekirken sen o paraları başka işlere harcadın" diyerek, 472 milyon kredi ile ne yaptığını sordu.  Özcan konuya dair şu açıklamalarda bulundu: "Başkent taşkent oldu" “ Ankara’yı temsil eden CHP’nin Milletvekilleri ne yazık ki APO sevicidir. Biz onları biliyoruz da ben ülkücüyüm diye kişi bunları bilmiyor mu? Kendisi zamanında MHP’yi CHP’lileştirmekle suçlamıştı. Seçimlerde doğuda başka batıda başka, güneyde başka, kuzeyde başka konuştu. Biz HDP’yi biliriz, CHP’nin cibilliyetini biliriz de sana ne oluyor. Sen İHA’ları, SİHA’LARI TCG Anadolu gemisini göndereceğim diyorsun sana ne oluyor. Sen geçmişte Beypazarı’nı kandırdığın gibi Ankaralıları da kandırdın. Şu anda Başkent perişan oldu. Başkent taşkent oldu. Bunlar Ankara’yı, Türkiye’nin başkentini birilerine diyet ödeyeceğiz diye unuttular. Bugün Ankara’da selden vatandaşlar ölüyorsa bunun sorumlusu Yavaş’tır. Biz 1994’ten beri sosyal yardım dağıtırken sanki bunu ilk defa siz yapıyormuş gibi vatandaşı kandırmaya çalıştınız. Bizden aldığın kredileri Ankara’ya kullanman gerekirken sen o paraları başka işlere harcadın. İl il Cumhurbaşkanı Yardımcılığı hayallerin için gezdin. Bunlara şarlatan desem seçim gecesi gördük şarlatanlıklarını. Bile bile halkı kandırdılar.” “472 Milyon krediyi ne yaptın”   “Seçimlerde kalp atıyorlardı. Biz bunların kalplerini biliyoruz” diyen Özcan, “Tatlar tatlar diye ortalığı ayağa kaldırdı. 4 buçuk yılda Polatlı’nın içme suyunu bile tamamlayamadı. Tatlar için kredi diyor. Amacı Tatlar değil. Seçim için para istiyor. Tatlar’a istediği kredi bahane. Biz zaten kendisine 472 milyon kredi verdik. Yavaş bu parayı ne yaptı? Buradan kendisine soruyorum. 3 buçuk yıl öne aldığın 472 Milyon krediyi ne yaptın. Finans danışmanın aklı ile yüzde 40 ile çektiğin krediyi aynı bankaya yüzde 30’la geri yatırdın mı? Yatırmadın mı? Bu nasıl bir vicdan? Biz o krediyi faiz lobilerine yedir diye mi verdik. 4 buçuk yılda yapamadığını 5 ay da mı yapacaksın. İnsanları kandırmanın âlemi yok. Seçim gecesi yaptığınızı tekrar yapmanın anlamı yok. Yavaş’ın derdi sorun çözmek değil kaos çıkarmak.” şeklinde konuştu. ( Tarafsız ) 
Kahramankazan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlene üye katılım programında Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş'ın Ankara'da ki çalışmalarını eleştiren Özcan, Ankara'nın perişan olduğunu belirterek Yavaş'a "3 buçuk yıl öne aldığın 472 Milyon krediyi ne yaptın" diye sordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ittifak çağrısı ile. CHP, İYİ Parti ve Gelecek Partisi’nden bin 500’e yakın kişi,   Kahramankazan ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım programında AK Parti’ye katıldı.  Programa AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'da katılım sağlayarak yeni katılan üyelere rozetlerini taktim etti.

 

  Ankara Haber - Programda konuşma yapan Hakan Han Özcan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında açıklamalarda bulundu. Özcan Yavaş'a,  "Bizden aldığın kredileri Ankara’ya kullanman gerekirken sen o paraları başka işlere harcadın" diyerek, 472 milyon kredi ile ne yaptığını sordu.  Özcan konuya dair şu açıklamalarda bulundu:

"Başkent taşkent oldu"

“ Ankara’yı temsil eden CHP’nin Milletvekilleri ne yazık ki APO sevicidir. Biz onları biliyoruz da ben ülkücüyüm diye kişi bunları bilmiyor mu? Kendisi zamanında MHP’yi CHP’lileştirmekle suçlamıştı. Seçimlerde doğuda başka batıda başka, güneyde başka, kuzeyde başka konuştu. Biz HDP’yi biliriz, CHP’nin cibilliyetini biliriz de sana ne oluyor. Sen İHA’ları, SİHA’LARI TCG Anadolu gemisini göndereceğim diyorsun sana ne oluyor. Sen geçmişte Beypazarı’nı kandırdığın gibi Ankaralıları da kandırdın. Şu anda Başkent perişan oldu. Başkent taşkent oldu. Bunlar Ankara’yı, Türkiye’nin başkentini birilerine diyet ödeyeceğiz diye unuttular. Bugün Ankara’da selden vatandaşlar ölüyorsa bunun sorumlusu Yavaş’tır. Biz 1994’ten beri sosyal yardım dağıtırken sanki bunu ilk defa siz yapıyormuş gibi vatandaşı kandırmaya çalıştınız. Bizden aldığın kredileri Ankara’ya kullanman gerekirken sen o paraları başka işlere harcadın. İl il Cumhurbaşkanı Yardımcılığı hayallerin için gezdin. Bunlara şarlatan desem seçim gecesi gördük şarlatanlıklarını. Bile bile halkı kandırdılar.”

“472 Milyon krediyi ne yaptın”

 

“Seçimlerde kalp atıyorlardı. Biz bunların kalplerini biliyoruz” diyen Özcan, “Tatlar tatlar diye ortalığı ayağa kaldırdı. 4 buçuk yılda Polatlı’nın içme suyunu bile tamamlayamadı. Tatlar için kredi diyor. Amacı Tatlar değil. Seçim için para istiyor. Tatlar’a istediği kredi bahane. Biz zaten kendisine 472 milyon kredi verdik. Yavaş bu parayı ne yaptı? Buradan kendisine soruyorum. 3 buçuk yıl öne aldığın 472 Milyon krediyi ne yaptın. Finans danışmanın aklı ile yüzde 40 ile çektiğin krediyi aynı bankaya yüzde 30’la geri yatırdın mı? Yatırmadın mı? Bu nasıl bir vicdan? Biz o krediyi faiz lobilerine yedir diye mi verdik. 4 buçuk yılda yapamadığını 5 ay da mı yapacaksın. İnsanları kandırmanın âlemi yok. Seçim gecesi yaptığınızı tekrar yapmanın anlamı yok. Yavaş’ın derdi sorun çözmek değil kaos çıkarmak.” şeklinde konuştu. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.