ABB

Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'ye ziyaret nedeni belli oldu

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.07.2023 - 14:42, Güncelleme: 25.07.2023 - 15:15
 

Mansur Yavaş'ın İYİ Parti'ye ziyaret nedeni belli oldu

İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir araya geldiği öğrenilmişti. İki liderin görüşmesinin detayları merak edilirken Volkan Memduh Gültekin'den konuyla ilgili açıklama geldi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretin basına kapalı gerçekleştirdiği bildirilirken kamuoyu da iki liderin görüşmesine dair detayları merak etti. Tarafsız Haber - İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın bir araya geldiği İYİ Parti'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımla belli oldu. İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapıldığı öğrenilen görüşme basına kapalı olarak gerçekleşirken İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ABB Başkanı Yavaş'ın ziyaretine ilişkin "Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadesine yer verildi. GÖRÜŞME DETAYLARINI VOLKAN MEMDUH GÜLTEKİN AÇIKLADI Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin , basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmeye dair detayları sosyal medya hesabından duyurdu. ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Gültekin, ''Kurultay sonrası yeniden göreve seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Sn. Oktay Vural'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.'' ifadelerine yer verdi.
İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir araya geldiği öğrenilmişti. İki liderin görüşmesinin detayları merak edilirken Volkan Memduh Gültekin'den konuyla ilgili açıklama geldi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretin basına kapalı gerçekleştirdiği bildirilirken kamuoyu da iki liderin görüşmesine dair detayları merak etti.

Tarafsız Haber - İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın bir araya geldiği İYİ Parti'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımla belli oldu. İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapıldığı öğrenilen görüşme basına kapalı olarak gerçekleşirken İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ABB Başkanı Yavaş'ın ziyaretine ilişkin "Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadesine yer verildi.

GÖRÜŞME DETAYLARINI VOLKAN MEMDUH GÜLTEKİN AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin , basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmeye dair detayları sosyal medya hesabından duyurdu. ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Gültekin, ''Kurultay sonrası yeniden göreve seçilen İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener ile İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı görevine getirilen Sn. Oktay Vural'a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.