ABB

Meral Akşener ve Mansur Yavaş Bir Araya Geldi

ANKARA 25.07.2023 - 10:26, Güncelleme: 25.07.2023 - 10:26
 

Meral Akşener ve Mansur Yavaş Bir Araya Geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü
Ülkemizde siyasiler çeşitli görüşmelere gerçekleştiriyor. Bu görüşmelere dair detaylar merak edilirken kamuoyu ile gelişmeler paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye ( ABB ) Başkanı Mansur Yavaş 'ın bir araya geldiği öğrenildi.   BASINA KAPALI GÖRÜŞME YAPILDI Ankara Haber - ABB Başkanı Yavaş ile İYİ Parti Lideri Akşener'in görüşmesine dair detaylar merak konusu oldu. İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapıldığı öğrenilen görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. İYİ PARTİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ABB Başkanı Yavaş'ın ziyaretine ilişkin bir açıklamada bulunuldu. Söz konusu paylaşımda "Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadesine yer verildi. ABB Başkanı Yavaş ile İYİ Parti Lideri Akşener'in görüşmesine dair detaylar bilinmese de iki liderin Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) krize dair fikir beyanında bulunduğu tahmin ediliyor.      
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü

Ülkemizde siyasiler çeşitli görüşmelere gerçekleştiriyor. Bu görüşmelere dair detaylar merak edilirken kamuoyu ile gelişmeler paylaşılmaya devam ediyor. Son olarak İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye ( ABB ) Başkanı Mansur Yavaş 'ın bir araya geldiği öğrenildi.

 

BASINA KAPALI GÖRÜŞME YAPILDI

Ankara Haber - ABB Başkanı Yavaş ile İYİ Parti Lideri Akşener'in görüşmesine dair detaylar merak konusu oldu. İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapıldığı öğrenilen görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.

İYİ PARTİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

İYİ Parti'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ABB Başkanı Yavaş'ın ziyaretine ilişkin bir açıklamada bulunuldu. Söz konusu paylaşımda "Değerli ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadesine yer verildi.

ABB Başkanı Yavaş ile İYİ Parti Lideri Akşener'in görüşmesine dair detaylar bilinmese de iki liderin Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) krize dair fikir beyanında bulunduğu tahmin ediliyor.

 

 
 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.