ABB

Motorine indirim!

GÜNDEM 09.08.2022 - 23:54, Güncelleme: 09.08.2022 - 23:54
 

Motorine indirim!

Motorine, 10 Ağustos Çarşamba’dan itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim
ABD ve Avrupa'da açıklanan zayıf ekonomik verilerin talep görünümünü olumsuz etkileyeceği endişeleriyle son 6 ayın en düşük seviyelerini gören Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 4 Ağustos günü 93,72 dolara kadar geriledi. Fiyatların düşüşünde, dünya genelinde açıklanan olumsuz ekonomik veriler ve resesyon beklentileri etkili oldu. Küresel piyasalardaki durgunluk ve brent petrol piyasasında gözlemlenen aşağı yönlü hareketlilik beraberinde akaryakıt indirimi haberlerini getirmeye devam ediyor. NTV'de yer alan habere göre; İndirim, pompa satış fiyatlarına yansıyacak. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre motorine gelen indirimden sonra Ankara'da motorin litre fiyatı 22.50 TL'ye düşecek. Benzinin litresi ise ortalama 20.16 TL'den satılıyor.  
Motorine, 10 Ağustos Çarşamba’dan itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim

ABD ve Avrupa'da açıklanan zayıf ekonomik verilerin talep görünümünü olumsuz etkileyeceği endişeleriyle son 6 ayın en düşük seviyelerini gören Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 4 Ağustos günü 93,72 dolara kadar geriledi. Fiyatların düşüşünde, dünya genelinde açıklanan olumsuz ekonomik veriler ve resesyon beklentileri etkili oldu.

Küresel piyasalardaki durgunluk ve brent petrol piyasasında gözlemlenen aşağı yönlü hareketlilik beraberinde akaryakıt indirimi haberlerini getirmeye devam ediyor.

NTV'de yer alan habere göre; İndirim, pompa satış fiyatlarına yansıyacak. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre motorine gelen indirimden sonra Ankara'da motorin litre fiyatı 22.50 TL'ye düşecek.

Benzinin litresi ise ortalama 20.16 TL'den satılıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.