ABB

Pursaklar Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek

ANKARA 18.09.2023 - 09:28, Güncelleme: 18.09.2023 - 09:28
 

Pursaklar Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.
Ankara Haber - Geçtiğimiz 4,5 yılda iş arayan vatandaşların iş sahibi olabilmeleri için İstihdam Şefliği aracılığıyla işletmelerle görüşmeler gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin , işveren ile işçileri bir araya getirmeye devam ediyor. ‘‘İşletmelerle sürekli iletişim halinde kalarak iş buluşmaları düzenliyoruz’’ Pursaklar Belediyesi 'ne iş başvurusu yapan vatandaşların verilerini tek tek alıp, yeteneklerine göre gruplandırarak işverenlerle buluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ; ‘‘İş arayan tüm vatandaşlarımıza doğru noktalarda iş imkânı sağlamak için büyük gayret gösteriyoruz. İşletmelerle sürekli iletişim halinde kalarak iş buluşmaları düzenliyoruz. İstihdam konusu bizim için en önemli konuların başında geliyor. Mesleği olsun ya da olmasın ilçe halkımıza güzel iş imkânları sunmaya ve esnaflarımızla hep iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz’’ dedi.   Pursaklar Belediyesi , 30 erkek 20 kadın personel alımı yapacak olan unlu mamuller firması için, CV bırakan 221 kişiyle iletişime geçti. 80 kişi görüşmeyi kabul ederken sosyal medyadan görüp gelen vatandaşlarla birlikte iş buluşmasına 87 kişi katılım sağladı. Firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.
Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Ankara Haber - Geçtiğimiz 4,5 yılda iş arayan vatandaşların iş sahibi olabilmeleri için İstihdam Şefliği aracılığıyla işletmelerle görüşmeler gerçekleştiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin , işveren ile işçileri bir araya getirmeye devam ediyor.

‘‘İşletmelerle sürekli iletişim halinde kalarak iş buluşmaları düzenliyoruz’’
Pursaklar Belediyesi 'ne iş başvurusu yapan vatandaşların verilerini tek tek alıp, yeteneklerine göre gruplandırarak işverenlerle buluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ; ‘‘İş arayan tüm vatandaşlarımıza doğru noktalarda iş imkânı sağlamak için büyük gayret gösteriyoruz. İşletmelerle sürekli iletişim halinde kalarak iş buluşmaları düzenliyoruz. İstihdam konusu bizim için en önemli konuların başında geliyor. Mesleği olsun ya da olmasın ilçe halkımıza güzel iş imkânları sunmaya ve esnaflarımızla hep iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz’’ dedi.
 
Pursaklar Belediyesi , 30 erkek 20 kadın personel alımı yapacak olan unlu mamuller firması için, CV bırakan 221 kişiyle iletişime geçti. 80 kişi görüşmeyi kabul ederken sosyal medyadan görüp gelen vatandaşlarla birlikte iş buluşmasına 87 kişi katılım sağladı. Firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.