ABB

Samsun Gençlik Buluşması Ankara'da!

ANKARA 13.12.2022 - 13:48, Güncelleme: 13.12.2022 - 13:56
 

Samsun Gençlik Buluşması Ankara'da!

ASFED 18 Aralık’ta düzenlenecek Samsun Gençlik Buluşması’na Bütün Gençleri Davet Ediyor
Samsunlu bürokrat, akademisyen, sanayici, iş insanı ve pek çok alanda faaliyet gösteren uzman insanları bir çatı altında buluşturan ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz “Ankara’da ve Türkiye’nin her yerinde yaşayan hemşerilerimizi 18 Aralık ’ta ATO Congresium ’da düzenleyeceğimiz yarışma, sergi ve Haluk Levent Konseri etkinliklerinin yapılacağı Samsun Gençlik Buluşması’na davet ediyoruz. Ortak kültürel değerleri, sosyal hak ve menfaatleri korumak ve geliştirmek; ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmayı sağlamak amacıyla kurduğumuz ASFED’in ilk büyük etkinliği olacak olan bu program için bütün üyelerimizle büyük bir özveri ve heyecan ile çalışıyoruz. Buluşmamızın ana amacı güzel memleketimiz Samsun’un ve sahip olduğu değerlerin ülke genelinde bilinirliğinin artmasını sağlamak. Yarışmalarla hem şehrimizin güzelliklerini tanıtmayı hem de sanatsal anlamda yetenekli gençleri ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. Ülkemizin duruşu, sosyal yardım ruhu ve hareketi ile sevilen sanatçılarından Haluk Levent ile düzenleyeceğimiz konser ile de daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.      Farklı Alanlarda Başarılı Gençleri Sürpriz Ödüller Bekliyor Gençlerin çalışmalarının teşvik edilmesi için yetenek ve başarılarının maddi manevi her anlamda ödüllendirilmesinin önemine dikkat çeken ASFED Başkanı Osman Yılmaz “ Samsun Gençlik Buluşması pek çok farklı etkinliği kapsayacak. Gençlerimiz arasında Samsun temalı şiir, resim ve fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Çok heyecan dolu geri dönüşler ve eserler almaya başladık. Gazi Üniversitesi’nde Profesör ve Doçent olarak görev yapan önemli isimlerden oluşan jürimiz gelen eserleri değerlendirerek ilk 3’ü belirleyecek. Teknofest’te birinci olan ekibe, Türkiye’de ve Dünya’da bizi temsil eden sporcularımıza, Samsunlu genç ve başarılı girişimcilere ve ilk 3’e giren yetenekli gençlerimize 18 Aralık akşamı çeşitli ödüller vereceğiz. Ayrıca sergilemeye değer görülen şiir, fotoğraf ve resimler seçilerek ATO Congresium sergi alanında sergilenecek. Vezirköprü Türk Halk Oyunları Topluluğu yerel oyunlar ve Vezirköprü Kadınlar Orkestrası müzik ziyafeti sunacak. Gece Haluk Levent konseri ile taçlanacak. TümSamsunluları, bu eğlenceli etkinliklerin yer alacağı Samsun Gençlik Buluşması’na bekliyoruz.” dedi.   
ASFED 18 Aralık’ta düzenlenecek Samsun Gençlik Buluşması’na Bütün Gençleri Davet Ediyor

Samsunlu bürokrat, akademisyen, sanayici, iş insanı ve pek çok alanda faaliyet gösteren uzman insanları bir çatı altında buluşturan ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz “Ankara’da ve Türkiye’nin her yerinde yaşayan hemşerilerimizi 18 Aralık ’ta ATO Congresium ’da düzenleyeceğimiz yarışma, sergi ve Haluk Levent Konseri etkinliklerinin yapılacağı Samsun Gençlik Buluşması’na davet ediyoruz. Ortak kültürel değerleri, sosyal hak ve menfaatleri korumak ve geliştirmek; ekonomik, kültürel ve sosyal kalkınmayı sağlamak amacıyla kurduğumuz ASFED’in ilk büyük etkinliği olacak olan bu program için bütün üyelerimizle büyük bir özveri ve heyecan ile çalışıyoruz. Buluşmamızın ana amacı güzel memleketimiz Samsun’un ve sahip olduğu değerlerin ülke genelinde bilinirliğinin artmasını sağlamak. Yarışmalarla hem şehrimizin güzelliklerini tanıtmayı hem de sanatsal anlamda yetenekli gençleri ödüllendirmeyi amaçlıyoruz. Ülkemizin duruşu, sosyal yardım ruhu ve hareketi ile sevilen sanatçılarından Haluk Levent ile düzenleyeceğimiz konser ile de daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

  

Farklı Alanlarda Başarılı Gençleri Sürpriz Ödüller Bekliyor

Gençlerin çalışmalarının teşvik edilmesi için yetenek ve başarılarının maddi manevi her anlamda ödüllendirilmesinin önemine dikkat çeken ASFED Başkanı Osman Yılmaz “ Samsun Gençlik Buluşması pek çok farklı etkinliği kapsayacak. Gençlerimiz arasında Samsun temalı şiir, resim ve fotoğraf yarışması düzenliyoruz. Çok heyecan dolu geri dönüşler ve eserler almaya başladık. Gazi Üniversitesi’nde Profesör ve Doçent olarak görev yapan önemli isimlerden oluşan jürimiz gelen eserleri değerlendirerek ilk 3’ü belirleyecek. Teknofest’te birinci olan ekibe, Türkiye’de ve Dünya’da bizi temsil eden sporcularımıza, Samsunlu genç ve başarılı girişimcilere ve ilk 3’e giren yetenekli gençlerimize 18 Aralık akşamı çeşitli ödüller vereceğiz. Ayrıca sergilemeye değer görülen şiir, fotoğraf ve resimler seçilerek ATO Congresium sergi alanında sergilenecek. Vezirköprü Türk Halk Oyunları Topluluğu yerel oyunlar ve Vezirköprü Kadınlar Orkestrası müzik ziyafeti sunacak. Gece Haluk Levent konseri ile taçlanacak. TümSamsunluları, bu eğlenceli etkinliklerin yer alacağı Samsun Gençlik Buluşması’na bekliyoruz.” dedi.

  

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.