ABB

SAMSUNLULAR’DAN DEV ADIM! ANKARA’DA YENİ FEDERASYON KURULUYOR

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.07.2022 - 16:12, Güncelleme: 02.07.2022 - 16:29
 

SAMSUNLULAR’DAN DEV ADIM! ANKARA’DA YENİ FEDERASYON KURULUYOR

SAMKON Başkan Vekili, ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ihtiyaç doğrultusunda Ankara’da yeni bir federasyon kurulacağını açıkladı.
Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkan Vekili ve Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz ihtiyaç doğrultusunda Ankara’da yeni bir federasyonun kurulacağını açıkladı. Dernek başkanları, iş insanları ve bürokratlarıyla uzun istişareler sonucunda böyle bir karar aldığını belirten Yılmaz, beklentileri karşılayacak büyük ve güçlü bir federasyon kurulacağının altını çizdi. Yılmaz, yeni federasyonla beraber Samsun gençliğinin Ankara’da güçlü bir yapılanma içerisine girerek tüm Türkiye’de ses getireceğini ifade etti.   Ankara Haber - Ayrıca, kadınların da federasyonda çok aktif rol alacağını söyleyen ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, federasyonun kadın kollarının güçlü bir ekipten oluşacağını ekledi. Bunun yanında, ( Samsun Haber ) Samsunun değerli toplum önderlerinin de yer alacağı federasyonda, ülkemizde ilk defa olmak üzere federasyon çatısı altında çocuk kulübü de yer alacak. Osman Yılmaz, genciyle, yaşlısıyla, öğrencisiyle, iş insanıyla her kesimden insanın temsil edileceği ve sıcak bir atmosferde buluşacağı federasyonun tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diledi. ( Ankara Gündem )                       
SAMKON Başkan Vekili, ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz ihtiyaç doğrultusunda Ankara’da yeni bir federasyon kurulacağını açıkladı.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkan Vekili ve Ankara Samsun Sanayici, İş Adamı ve Yöneticileri Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz ihtiyaç doğrultusunda Ankara’da yeni bir federasyonun kurulacağını açıkladı. Dernek başkanları, iş insanları ve bürokratlarıyla uzun istişareler sonucunda böyle bir karar aldığını belirten Yılmaz, beklentileri karşılayacak büyük ve güçlü bir federasyon kurulacağının altını çizdi. Yılmaz, yeni federasyonla beraber Samsun gençliğinin Ankara’da güçlü bir yapılanma içerisine girerek tüm Türkiye’de ses getireceğini ifade etti.

 

Ankara Haber - Ayrıca, kadınların da federasyonda çok aktif rol alacağını söyleyen ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz, federasyonun kadın kollarının güçlü bir ekipten oluşacağını ekledi. Bunun yanında, ( Samsun Haber ) Samsunun değerli toplum önderlerinin de yer alacağı federasyonda, ülkemizde ilk defa olmak üzere federasyon çatısı altında çocuk kulübü de yer alacak. Osman Yılmaz, genciyle, yaşlısıyla, öğrencisiyle, iş insanıyla her kesimden insanın temsil edileceği ve sıcak bir atmosferde buluşacağı federasyonun tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diledi. ( Ankara Gündem

 

   

   

 

 

 

 

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.