ABB

Sevda Özbek ‘den Gaziler Haftası Mesajı

19.09.2022 - 21:10, Güncelleme: 19.09.2022 - 21:20
 

Sevda Özbek ‘den Gaziler Haftası Mesajı

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kadın,Çocuk,Aile Politikaları Sevda ÖZBEK 19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla Mesaj Yayınladı .
  Şehit ve gazilerimiz, devletimizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden mihraklara karşı canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile bu ülkeyi bizlere vatan edinilmesini ve vatan olarak korunmasını sağlamışlardır.  Gazilik; istikbal ve mevcudiyetini Türklüğe adayarak canından geçmeyi göze alanların göğsüne, tarihin taktığı görünmez şeref madalyasıdır.  Gazi ise , bu kahramanı yazan destanın adıdır. Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebeԁi kahramanları, ԁestansı tarihimizin уaşaуan abiԁeleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk feԁakârlığının ölümsüz ԁestanlarıԁır. Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluyuz. Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. “Ama vatanım olmadan yaşayamam.” diyen gazilerimiz vatan size minnettardır.  Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri, milletimizin bağımsızlığı uğruna hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan tüm gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. 19 Eylül Gaziler günü kutlu olsun. Zafer Partisi  Genel Başkan Yardımcısı  Kadın,Çocuk,Aile Politikaları  Sevda ÖZBEK
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kadın,Çocuk,Aile Politikaları Sevda ÖZBEK 19 Eylül Gaziler Haftası dolayısıyla Mesaj Yayınladı .


 

Şehit ve gazilerimiz, devletimizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden mihraklara karşı canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile bu ülkeyi bizlere vatan edinilmesini ve vatan olarak korunmasını sağlamışlardır. 

Gazilik; istikbal ve mevcudiyetini Türklüğe adayarak canından geçmeyi göze alanların göğsüne, tarihin taktığı görünmez şeref madalyasıdır. 
Gazi ise , bu kahramanı yazan destanın adıdır.

Gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebeԁi kahramanları, ԁestansı tarihimizin уaşaуan abiԁeleri, milletimizin bağımsız olma şuurunu ԁiri tutan efsaneleri ve Türk vatanseverliğinin, Türk kahramanlığının, Türk feԁakârlığının ölümsüz ԁestanlarıԁır.
Destanlar yaratan şehit ve gaziler tek tek birer onur abidemizdir. Kahramanlık günlerini şehit ve gazilerimize borçluyuz.

Bacağım, kolum, gözüm olmadan yaşayabilirim. “Ama vatanım olmadan yaşayamam.” diyen gazilerimiz vatan size minnettardır. 

Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri, milletimizin bağımsızlığı uğruna hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan tüm gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.

19 Eylül Gaziler günü kutlu olsun.

Zafer Partisi 
Genel Başkan Yardımcısı 
Kadın,Çocuk,Aile Politikaları 
Sevda ÖZBEK

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.