ABB

Seyit Torun Anıtkabir'e Alınmadı

GÜNDEM 30.08.2023 - 14:04, Güncelleme: 30.08.2023 - 14:04
 

Seyit Torun Anıtkabir'e Alınmadı

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, 30 Ağustos Zafer Bayramı için Anıtkabir’e alınmadığını duyurdu ve “Anıtkabir’e girmek için dört bir yanından uğraşıyorum sabahtan bu yana. Cumhurbaşkanı gelecek diye her bir tarafı kesmişler ve maalesef şu anda 30 Ağustos törenlerine giremiyorum" dedi.
Tarafsız Haber - Devlet erkanı bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve Birinci Cumhurbaşkanı , Büyük Taarruz’un Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’deki huzuruna çıktı. ' Halkından bu kadar korkan bir lider olabilir mi?' CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun 30 Ağustos Zafer Bayramı için Anıtkabir ’e alınmadığını belirtti. Torun, “Anıtkabir’e girmek için dört bir yanından uğraşıyorum sabahtan bu yana. Cumhurbaşkanı gelecek diye her bir tarafı kesmişler ve maalesef şu anda 30 Ağustos törenlerine giremiyorum. Ne ana kapıdan alıyorlar ne buradan. Halkından bu kadar korkan bir lider olabilir mi?” sözleriyle tepki gösterdi. 'Bunu kabul etmek mümkün değil' Torun, açıklamasında Anıtkabir’e bir milletvekili olarak giremediğini söyledi. Torun, “Anıtkabir ’e girmek için dört bir yanından uğraşıyorum sabahtan bu yana. Cumhurbaşkanı gelecek diye her bir tarafı kesmişler ve maalesef şu anda 30 Ağustos törenlerine giremiyorum. Ne ana kapıdan alıyorlar ne buradan. Halkından bu kadar korkan bir lider olabilir mi? 30 Ağustos törenleri için milletin temsilcisi olarak maalesef engelleniyorum ve hiçbir kapıdan içeri alınmıyorum. Bunu kabul etmek mümkün değil. Halkından bu kadar korkan bir lider olamaz” diyerek duruma tepki gösterdi.
CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, 30 Ağustos Zafer Bayramı için Anıtkabir’e alınmadığını duyurdu ve “Anıtkabir’e girmek için dört bir yanından uğraşıyorum sabahtan bu yana. Cumhurbaşkanı gelecek diye her bir tarafı kesmişler ve maalesef şu anda 30 Ağustos törenlerine giremiyorum" dedi.

Tarafsız Haber - Devlet erkanı bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ve Birinci Cumhurbaşkanı , Büyük Taarruz’un Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabir’deki huzuruna çıktı.

' Halkından bu kadar korkan bir lider olabilir mi?'
CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun 30 Ağustos Zafer Bayramı için Anıtkabir ’e alınmadığını belirtti. Torun, “Anıtkabir’e girmek için dört bir yanından uğraşıyorum sabahtan bu yana. Cumhurbaşkanı gelecek diye her bir tarafı kesmişler ve maalesef şu anda 30 Ağustos törenlerine giremiyorum. Ne ana kapıdan alıyorlar ne buradan. Halkından bu kadar korkan bir lider olabilir mi?” sözleriyle tepki gösterdi.

'Bunu kabul etmek mümkün değil'

Torun, açıklamasında Anıtkabir’e bir milletvekili olarak giremediğini söyledi. Torun, “Anıtkabir ’e girmek için dört bir yanından uğraşıyorum sabahtan bu yana. Cumhurbaşkanı gelecek diye her bir tarafı kesmişler ve maalesef şu anda 30 Ağustos törenlerine giremiyorum. Ne ana kapıdan alıyorlar ne buradan. Halkından bu kadar korkan bir lider olabilir mi? 30 Ağustos törenleri için milletin temsilcisi olarak maalesef engelleniyorum ve hiçbir kapıdan içeri alınmıyorum. Bunu kabul etmek mümkün değil. Halkından bu kadar korkan bir lider olamaz” diyerek duruma tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.