ABB

Sincan İyi Parti Heyeti Sanayi ve Ayaş Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

ANKARA 22.06.2022 - 21:19, Güncelleme: 22.06.2022 - 21:44
 

Sincan İyi Parti Heyeti Sanayi ve Ayaş Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Sincan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Esnafı ve Ayaş Caddesi Esnafı ziyareti
İyi Parti Ankara İl Başkanlığının başlattığı #Yazseferberliği programına Bugün Sincan İyi Parti İlçe Başkanlığı heyeti Sanayi ve Ayaş Caddesi esnafını ziyaretlerde bulundu. (TARAFSIZ HABER) Sincan İyi Parti ilçe Başkanı Ali Güven ve beraberindeki heyet İl Başkanlığının Başlatığı Programa destek olarak Ayakkabıcılar Sitesi, Ayaş Caddesi esnaflarını gezerek düşüncelerine ve ekonomik süreç hakkında bilgi aldılar. Mv. Mehmet Arslan da bölgesel çalışmaya katılarak halkın sorunlarını dinledi çözüm odaklı söyleşilerde bulundular. Başkan Ali Güven ve Heyeti gördükleri ilgi ve samimiyetten memnun olduklarını Daha İYİ bir Türkiye için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladılar.        
Sincan Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Esnafı ve Ayaş Caddesi Esnafı ziyareti

İyi Parti Ankara İl Başkanlığının başlattığı #Yazseferberliği programına Bugün Sincan İyi Parti İlçe Başkanlığı heyeti Sanayi ve Ayaş Caddesi esnafını ziyaretlerde bulundu.

(TARAFSIZ HABER) Sincan İyi Parti ilçe Başkanı Ali Güven ve beraberindeki heyet İl Başkanlığının Başlatığı Programa destek olarak Ayakkabıcılar Sitesi, Ayaş Caddesi esnaflarını gezerek düşüncelerine ve ekonomik süreç hakkında bilgi aldılar.

Mv. Mehmet Arslan da bölgesel çalışmaya katılarak halkın sorunlarını dinledi çözüm odaklı söyleşilerde bulundular.

Başkan Ali Güven ve Heyeti gördükleri ilgi ve samimiyetten memnun olduklarını Daha İYİ bir Türkiye için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladılar.

 

 

 

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.