ABB

Türk Telekom'dan İnternet Fiyatlarına Yeni Zam

GÜNDEM 21.09.2023 - 09:14, Güncelleme: 21.09.2023 - 09:14
 

Türk Telekom'dan İnternet Fiyatlarına Yeni Zam

Türk Telekom'un tüm taahhütsüz internet ücretlerine 1 Ekim 2023 tarihinde zam geliyor. Ayrıca hat dondurma, devir ücreti gibi ücretler de zamlanacak.
Tarafsız Haber - Türk Telekom , taahhütsüz internet fiyatlarına 1 Ekim 2023 tarihinde zam yapacağını duyuruldu. Taahhütsüz ücretlerde yaklaşık yüzde 15 oranında artış yaşanacak. Taahhütlü kampanya ücretlerinde de artış bekleniyor. Donanımhaber'in derlediği bilgilere göre; taahhütü devam eden kullanıcıların internet ücretlerinde fiyat değişikliği olmayacak. Yeni abone olmayı düşünen kullanıcılar 1 Ekim'e kadar abonelik başlatarak mevcut kampanyalardan yararlanabilecek. 1 Ekim'den itibaren taahhütsüz ücretler ve taahhütlü kampanyalarda fiyat artışı yaşanacak. Hat dondurma, nakil, devir ve statik IP gibi hizmetlerin ücreti de artacak.
Türk Telekom'un tüm taahhütsüz internet ücretlerine 1 Ekim 2023 tarihinde zam geliyor. Ayrıca hat dondurma, devir ücreti gibi ücretler de zamlanacak.

Tarafsız Haber - Türk Telekom , taahhütsüz internet fiyatlarına 1 Ekim 2023 tarihinde zam yapacağını duyuruldu. Taahhütsüz ücretlerde yaklaşık yüzde 15 oranında artış yaşanacak. Taahhütlü kampanya ücretlerinde de artış bekleniyor.

Donanımhaber'in derlediği bilgilere göre; taahhütü devam eden kullanıcıların internet ücretlerinde fiyat değişikliği olmayacak. Yeni abone olmayı düşünen kullanıcılar 1 Ekim'e kadar abonelik başlatarak mevcut kampanyalardan yararlanabilecek. 1 Ekim'den itibaren taahhütsüz ücretler ve taahhütlü kampanyalarda fiyat artışı yaşanacak. Hat dondurma, nakil, devir ve statik IP gibi hizmetlerin ücreti de artacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.