ABB

Üç Garsonu Tekme Tokat Dövdüler

GÜNDEM 15.07.2023 - 13:53, Güncelleme: 15.07.2023 - 14:16
 

Üç Garsonu Tekme Tokat Dövdüler

Iğdır'da evlerine giden ikisi kız üç garson saldırıya uğradı.. Soruya erkek garsonun cevap vermesine sinirlenen şüpheliler kavga çıkardı.
Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde meydana gelen olayda üç kişi saldırıya uğradı. Garson olarak çalıştıkları iş yerlerinden çıkan ikisi kız üç kişi mahallede yürürken, içinde 4 kişinin olduğu araç yanlarında durdu. İddiaya göre, araçtan inen kişiler, “Açık çorbacı var mı?” sorusuna Hasan Can B.’nin “Hayır” cevabı üzerine şüpheliler, “Sana değil kızlara soruyoruz” dedi. Hasan Can B.’nin “Kardeşim bu saatte açık çorbacı bulamazsınız, işinize bakın” demesi üzerine şüpheliler, hakaret edip, yürümeye devam eden üç kişinin peşinden koştu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda,  şüphelilerden birinin önce Hasan Can B.’ye ardından Eylül P. ve Halime M.’ye tekme ve tokat attığı görüldü. Üç şüpheli kaçarken, ihbarla bölgeye gelen ekipler araştırma başlattı. Ambulansla hastaneye götürülen 3 arkadaş, tedavileri sonrası taburcu edildi.  “NİYE SALDIRDILAR ANLAMADIK” Olayı anlatan Halime M., “Çorbacı arayan şahısların sorusuna Hasan Can B. cevap verdi. ‘Sana değil kızlara soruyoruz’ diyen şahıslara Hasan Can B., ‘Kardeşim bu saatte açık çorbacı bulamazsınız. İşinize bakın’ deyince otomobili park ederek peşimizden koştular. Aralarından bir kişi Hasan Can B.’ye vurduktan sonra bize de tekme ve yumruk attı. Benim kulağıma vurunca yere düştüm. Niye saldırdılar anlamadık. Polis ve ambulans geldi. Bizi hastaneye götürdüler. Şahıslardan şikayetçiyim” diye söyledi.  Tarafsız Haber - Kafede garson olarak çalıştığını söyleyen Eylül P., şüphelilerin küfredip saldırdığını anlattı. Hasan Can B. ise şüphelilerin hakaret edip saldırdığını belirterek, “Otomobili park ederek bize doğru koşmaya başladılar. Önce bana yumruk attıktan sonra, yanımdaki diğer arkadaşlara saldırdıktan sonra kaçtılar. Kendilerinden şikayetçiyiz. Cezalarını bulsunlar” dedi. Olay yerine gelen ekipler çalışma başlattı. 
Iğdır'da evlerine giden ikisi kız üç garson saldırıya uğradı.. Soruya erkek garsonun cevap vermesine sinirlenen şüpheliler kavga çıkardı.

Iğdır’ın Topçular Mahallesi’nde meydana gelen olayda üç kişi saldırıya uğradı. Garson olarak çalıştıkları iş yerlerinden çıkan ikisi kız üç kişi mahallede yürürken, içinde 4 kişinin olduğu araç yanlarında durdu. İddiaya göre, araçtan inen kişiler, “Açık çorbacı var mı?” sorusuna Hasan Can B.’nin “Hayır” cevabı üzerine şüpheliler, “Sana değil kızlara soruyoruz” dedi. Hasan Can B.’nin “Kardeşim bu saatte açık çorbacı bulamazsınız, işinize bakın” demesi üzerine şüpheliler, hakaret edip, yürümeye devam eden üç kişinin peşinden koştu.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda,  şüphelilerden birinin önce Hasan Can B.’ye ardından Eylül P. ve Halime M.’ye tekme ve tokat attığı görüldü. Üç şüpheli kaçarken, ihbarla bölgeye gelen ekipler araştırma başlattı. Ambulansla hastaneye götürülen 3 arkadaş, tedavileri sonrası taburcu edildi. 

“NİYE SALDIRDILAR ANLAMADIK”

Olayı anlatan Halime M., “Çorbacı arayan şahısların sorusuna Hasan Can B. cevap verdi. ‘Sana değil kızlara soruyoruz’ diyen şahıslara Hasan Can B., ‘Kardeşim bu saatte açık çorbacı bulamazsınız. İşinize bakın’ deyince otomobili park ederek peşimizden koştular. Aralarından bir kişi Hasan Can B.’ye vurduktan sonra bize de tekme ve yumruk attı. Benim kulağıma vurunca yere düştüm. Niye saldırdılar anlamadık. Polis ve ambulans geldi. Bizi hastaneye götürdüler. Şahıslardan şikayetçiyim” diye söyledi. 

Tarafsız Haber - Kafede garson olarak çalıştığını söyleyen Eylül P., şüphelilerin küfredip saldırdığını anlattı. Hasan Can B. ise şüphelilerin hakaret edip saldırdığını belirterek, “Otomobili park ederek bize doğru koşmaya başladılar. Önce bana yumruk attıktan sonra, yanımdaki diğer arkadaşlara saldırdıktan sonra kaçtılar. Kendilerinden şikayetçiyiz. Cezalarını bulsunlar” dedi. Olay yerine gelen ekipler çalışma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.