ABB

Yerel Seçimlerde Mansur Yavaş'ın Rakibi Turgut Altınok mu Olacak?

GÜNDEM 26.07.2023 - 14:59, Güncelleme: 26.07.2023 - 15:06
 

Yerel Seçimlerde Mansur Yavaş'ın Rakibi Turgut Altınok mu Olacak?

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde Mansur Yavaş'ın tekrar aday olup olmayacağı henüz kesinleşmemişken, rakibinin AKP Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok olacağı konuşulmaya başlandı.
Türkiye'de yerel seçimler için hazırlıklar şimdiden başladı. Başkent Ankara'da büyükşehir belediye başkanlığı için yarışılacakken aday olacak isimler de şimdiden merak konusu olmaya başladı.    Ankara Haber -  Cumhur İttifakı, 31 Mart tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın karşısına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u çıkarılacağı kulis bilgileri arasında yer alıyor.    İddialar Güçlendi   31 Mart 2023 tarihinde yapılması planlanan belediye başkanlığı seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un gösterileceği iddia edilirken, Altınok’un ilçe ve mahalle gezilerinin artması da son dönemde göze çarpıyor. CHP’nin adayının yine Mansur Yavaş olup olmayacağı henüz netleşmemişken, İYİ Parti’nin de Mansur Yavaş’ı kendi listelerinden göstermeyi planladığı öne sürüldü.    
Yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde Mansur Yavaş'ın tekrar aday olup olmayacağı henüz kesinleşmemişken, rakibinin AKP Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok olacağı konuşulmaya başlandı.
Türkiye'de yerel seçimler için hazırlıklar şimdiden başladı. Başkent Ankara'da büyükşehir belediye başkanlığı için yarışılacakken aday olacak isimler de şimdiden merak konusu olmaya başladı. 
 
Ankara Haber -  Cumhur İttifakı, 31 Mart tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın karşısına Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u çıkarılacağı kulis bilgileri arasında yer alıyor. 
 
İddialar Güçlendi
 
31 Mart 2023 tarihinde yapılması planlanan belediye başkanlığı seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un gösterileceği iddia edilirken, Altınok’un ilçe ve mahalle gezilerinin artması da son dönemde göze çarpıyor. CHP’nin adayının yine Mansur Yavaş olup olmayacağı henüz netleşmemişken, İYİ Parti’nin de Mansur Yavaş’ı kendi listelerinden göstermeyi planladığı öne sürüldü.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.