ABB

Yozgat Spor Kulübünden ,İş Adami Ahmet Murat'a Teşekkür Mesaji

11.12.2022 - 15:21, Güncelleme: 11.12.2022 - 15:21
 

Yozgat Spor Kulübünden ,İş Adami Ahmet Murat'a Teşekkür Mesaji

Yozgat Spor Kulübünden Özen Peyzaj ve inşaat Yönetim Kurulu Baskani İş Adami Ahmet Murat'a desteklerinden dolayi Teşekkür mesajı yayımladı.
Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi’nde 11 kulüpten yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 1. Lig Grekoromen Güreş Müsabakaları sona erdi.  Yozgat Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Köse, yapılan müsabakalarda herzaman yanlarında olan ve Sporculara hertürlü desteği veren Özen peyzaj ve inşaat Şirketi Yonetim Kurulu Başkanı  Yozgatlı İş Adami Ahmet Murat'a teşekkür etti.. Ahmet Murat Kimdir ? Ahmet Murat  Ankara ve çevresine yaptığı ; ticaret, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında başarı grafiği yüksek birisi olarak merak ediliyor. Kalaba lisesini bitirdikten sonra Süleyman Demirel Universitesi Insaat teknikerliği ardından Anadolu Üniversitesi  iktisat bölümünü bitiren Ahmet Murat Evli iki çocuk babasıdır.​ Bir çok alanda kendisini ispatlayan Ahmet Murat 1992 yılından itibaren inşaat sektöründe aile şirketi olarak faaliyet gösteren,   Özen inşaat peyzaj yıllara dayanan deneyimi ve ustalığı ile sektörde 27 yıldır faaliyet göstermektedir. Kaliteli işçilik ve oluşturduğu marka ile müteahhitlerin firmaya olan güvenini boşa çıkarmamıştır. İnşaat projelerine; Peyzaj, altyapı, sert zemin, bahçe duvarı, çelik kalıp ve sulama sistemleri gibi konularda hizmet sunmaktadır. Yozgatlı İş İnsanı Ahmet Murat Yozgat’ta güreş eğitimi alan kadın ve erkek güreşçilere malzeme desteğinde bulunarak sahip çıktı.
Yozgat Spor Kulübünden Özen Peyzaj ve inşaat Yönetim Kurulu Baskani İş Adami Ahmet Murat'a desteklerinden dolayi Teşekkür mesajı yayımladı.

Ankara Yenimahalle Spor Kompleksi’nde 11 kulüpten yaklaşık 150 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 1. Lig Grekoromen Güreş Müsabakaları sona erdi. 

Yozgat Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Köse, yapılan müsabakalarda herzaman yanlarında olan ve Sporculara hertürlü desteği veren Özen peyzaj ve inşaat Şirketi Yonetim Kurulu Başkanı  Yozgatlı İş Adami Ahmet Murat'a teşekkür etti..

Ahmet Murat Kimdir ?

Ahmet Murat  Ankara ve çevresine yaptığı ; ticaret, siyaset ve sivil toplum kuruluşlarında başarı grafiği yüksek birisi olarak merak ediliyor.

Kalaba lisesini bitirdikten sonra Süleyman Demirel Universitesi Insaat teknikerliği ardından Anadolu Üniversitesi  iktisat bölümünü bitiren Ahmet Murat Evli iki çocuk babasıdır.​

Bir çok alanda kendisini ispatlayan Ahmet Murat 1992 yılından itibaren inşaat sektöründe aile şirketi olarak faaliyet gösteren,
  Özen inşaat peyzaj yıllara dayanan deneyimi ve ustalığı ile sektörde 27 yıldır faaliyet göstermektedir. Kaliteli işçilik ve oluşturduğu marka ile müteahhitlerin firmaya olan güvenini boşa çıkarmamıştır.
İnşaat projelerine;
Peyzaj, altyapı, sert zemin, bahçe duvarı, çelik kalıp ve sulama sistemleri gibi konularda hizmet sunmaktadır.
Yozgatlı İş İnsanı Ahmet Murat Yozgat’ta güreş eğitimi alan kadın ve erkek güreşçilere malzeme desteğinde bulunarak sahip çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.