ABB
Oğuzhan ŞENGÜL
Köşe Yazarı
Oğuzhan ŞENGÜL
 

Ankara abisi !

Ankara abisi ! Bu gün size Ankara’nın kasvetli siyaseti yerine içinizi açacak,bu çağda da hâlâ böyle adamlar kaldımı dedirtden birinden bahsetmeye çalışacağım.. Bi çoğumuz onu tanıyoruz ama tanımayanlar varsa tanıtmaya vesile olalım ve bu yüce gönüllü adamı herkes bilsin gayreti ile ele alınmış bi yazıdır bu.Okuyanaların hiç değilse duasını almak,belki bir çocuğun tebessümüne vesile olsabiliriz gayesidir de aynı zamanda..   Ankara abisi müstehar isimli kişi Yasin Oyanık’tır.Yasin bey kendi tabiriyle ‘’HİÇ BİR SİYASİ PARTİ VE CEMAATE BAĞLI DEĞİLİZ,SADECE RABBİN RIZASINI GÖZETİP,MÜCADELE EDEN BİR AVUÇ YÜREKLİ GARDAŞIZ ‘’ diye açıklyor yapılanları.Evet,aynen dediği gibi samimi,hiçbir çıkar gözetmeden,ihale,rant peşinde koşmadan,şurayı parlatalım bize de bi pasta düşer belki ordan demeden gece gündüz sadece Allah rızası için mücadele eden gönüllü gardaşlardan müteşekkil bu oluşum.. Ankara abisi ve ekibini bir gün Güdül’de engelli bi kardeşimize tekerlekli sandalye verirken,bir gün Mamak’ta çatısından yağmur,penceresinden soğuk giren bi gecekonudaki bir aileye buzdolabı,yiyecek erzağı dağıtırken,bir gün Çubuk’ta benim hiç kaykayım olmadı diyen bir çocuğa kaykay verirken görüyorsunuz.. Yazmakla anlatılmaz,görmekle inanılmaz dertlere ,dertli insanlara merhem olmaya çalışan bu çağın Zeynel Abidin’i olan bu koca gönüllü adamı ve ekibini lütfen bilmiyorsanız sizde ‘’ankaraabisi’’ instagram hesabından takip edip yaptıklarına şahit olabilirisiniz.. İnsanların barda,eğlence mekanlarında vakit geçirdiği,günüdüz çok sıcak ya bu sıcakta dışarı çıkılmaz dediği zaman dilimlerinde belki bir anneye umut,bir çocuğa tebebbüssüm,belki bir amcaya şükür dedirttirecek işler yapıyor bu adamlar..Hem de ücretsiz ve sadece gönüllülük esaslı.. Bir de göz hakkı manav olayları var ki,dünya da eşi benzeri örneği yok.Her hangi bi semp pazarının girişine sadece çocuklar için açılmış bi manav bu. Her çocuğa kivi,muz,kayısı,elma, vb dönemin meyvesi ne ise onu ücretsiz olarak veriyorlar… Ankara abisi çocukluk arkadaşım olur. O kadar merhametli adamdır ki,bu yazıyı okuyunca muhtemelen kızacak ‘’La gardaşım naptın,ne gerek vardı ? ‘’ da diyecek ama olsun..Bu adamı herkes bilsin, herkes tansın.. Ayağına taş değmesin,güzelleikler sizin ve ekibinizden hiç eksik olmasın..Hareketiniz hak ettiği yere,Türkiye’de yatağa aç çocuk girmeyeceği zamana kadar daim olsun..Yolunuz açık,bahtınız açık olsun gardaşım.. Oğuzhan Şengül 24.08.2022 Ankara
Ekleme Tarihi: 24 Ağustos 2022 - Çarşamba

Ankara abisi !

Ankara abisi !

Bu gün size Ankara’nın kasvetli siyaseti yerine içinizi açacak,bu çağda da hâlâ böyle adamlar kaldımı dedirtden birinden bahsetmeye çalışacağım..

Bi çoğumuz onu tanıyoruz ama tanımayanlar varsa tanıtmaya vesile olalım ve bu yüce gönüllü adamı herkes bilsin gayreti ile ele alınmış bi yazıdır bu.Okuyanaların hiç değilse duasını almak,belki bir çocuğun tebessümüne vesile olsabiliriz gayesidir de aynı zamanda..

 

Ankara abisi müstehar isimli kişi Yasin Oyanık’tır.Yasin bey kendi tabiriyle ‘’HİÇ BİR SİYASİ PARTİ VE CEMAATE BAĞLI DEĞİLİZ,SADECE RABBİN RIZASINI GÖZETİP,MÜCADELE EDEN BİR AVUÇ YÜREKLİ GARDAŞIZ ‘’ diye açıklyor yapılanları.Evet,aynen dediği gibi samimi,hiçbir çıkar gözetmeden,ihale,rant peşinde koşmadan,şurayı parlatalım bize de bi pasta düşer belki ordan demeden gece gündüz sadece Allah rızası için mücadele eden gönüllü gardaşlardan müteşekkil bu oluşum..

Ankara abisi ve ekibini bir gün Güdül’de engelli bi kardeşimize tekerlekli sandalye verirken,bir gün Mamak’ta çatısından yağmur,penceresinden soğuk giren bi gecekonudaki bir aileye buzdolabı,yiyecek erzağı dağıtırken,bir gün Çubuk’ta benim hiç kaykayım olmadı diyen bir çocuğa kaykay verirken görüyorsunuz..

Yazmakla anlatılmaz,görmekle inanılmaz dertlere ,dertli insanlara merhem olmaya çalışan bu çağın Zeynel Abidin’i olan bu koca gönüllü adamı ve ekibini lütfen bilmiyorsanız sizde ‘’ankaraabisi’’ instagram hesabından takip edip yaptıklarına şahit olabilirisiniz.. İnsanların barda,eğlence mekanlarında vakit geçirdiği,günüdüz çok sıcak ya bu sıcakta dışarı çıkılmaz dediği zaman dilimlerinde belki bir anneye umut,bir çocuğa tebebbüssüm,belki bir amcaya şükür dedirttirecek işler yapıyor bu adamlar..Hem de ücretsiz ve sadece gönüllülük esaslı..

Bir de göz hakkı manav olayları var ki,dünya da eşi benzeri örneği yok.Her hangi bi semp pazarının girişine sadece çocuklar için açılmış bi manav bu. Her çocuğa kivi,muz,kayısı,elma, vb dönemin meyvesi ne ise onu ücretsiz olarak veriyorlar…

Ankara abisi çocukluk arkadaşım olur. O kadar merhametli adamdır ki,bu yazıyı okuyunca muhtemelen kızacak ‘’La gardaşım naptın,ne gerek vardı ? ‘’ da diyecek ama olsun..Bu adamı herkes bilsin, herkes tansın..

Ayağına taş değmesin,güzelleikler sizin ve ekibinizden hiç eksik olmasın..Hareketiniz hak ettiği yere,Türkiye’de yatağa aç çocuk girmeyeceği zamana kadar daim olsun..Yolunuz açık,bahtınız açık olsun gardaşım..

Oğuzhan Şengül 24.08.2022
Ankara

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.