ABB
Oğuzhan ŞENGÜL
Köşe Yazarı
Oğuzhan ŞENGÜL
 

Özlediğimiz Hutbeye Dair

Bu gün Cuma. İnsan istiyor ki bu gün minberden hoca efendiler insanların gözlerinin içine baka baka eksiksiz doğruları da anlatsın. Mesela desinki ; Ey karşımdaki Mehmet amca, Hasan dayı, genç Mustafa! Sizin elektrik ve su faturanızdan vergi alınırken, Cengiz, Limak, Kolin gibi holdingler vergiden muaf tutuluyor!. Bu yanlış Allah'ı ve resulünü incitir, bu hata değil yanlıştır!  Ey mümin kardeşlerim, abilerim! Sizin Doğalgaz ve internet faturalarınızdan vergi alınırken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi futbol klüblerinin vergi borçları siliniyor.Bu yanlış Allah'ı ve resulünü incitir, bu hata değil yanlıştır! Ey çiftçi Bekir amca, Musa dayı,genç Mehmet kardeşim! Sizin tarlanızı sürmeniz için aldığınız mazottan %490'a varan KDV ve ÖTV alınırken, zenginlerin yatlarında kullanılan mazottan ÖTV alınmıyor. Bu yanlış Allah'ı ve resulünü incitir, bu hata değil yanlıştır! Ve eklese keşke ; torpil ile işe girmek haramdır. Yalan söylemek haramdır. 1 liralık işi 10 liraya vermek haramdır. Devletin kasasından lüx harcama yapmak haramdır. Vergi kaçırmak haramdır. Hatta vergiden kaçınmakta! Liste uzaarr gider.. Bunları söyleyebilecek cesaretli hocalarımız olduğu gün ülke feraha erer. Aksi takdirde bu gün olduğu gibi ilelebet iki yakamız bir araya gelmez.. Hayırlı Cuma'lar..  Oğuzhan Şengül  09.10.2022 Ankara 
Ekleme Tarihi: 02 Eylül 2022 - Cuma

Özlediğimiz Hutbeye Dair

Bu gün Cuma. İnsan istiyor ki bu gün minberden hoca efendiler insanların gözlerinin içine baka baka eksiksiz doğruları da anlatsın. Mesela desinki ;

Ey karşımdaki Mehmet amca, Hasan dayı, genç Mustafa!

Sizin elektrik ve su faturanızdan vergi alınırken, Cengiz, Limak, Kolin gibi holdingler vergiden muaf tutuluyor!. Bu yanlış Allah'ı ve resulünü incitir, bu hata değil yanlıştır! 

Ey mümin kardeşlerim, abilerim!

Sizin Doğalgaz ve internet faturalarınızdan vergi alınırken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi futbol klüblerinin vergi borçları siliniyor.Bu yanlış Allah'ı ve resulünü incitir, bu hata değil yanlıştır!

Ey çiftçi Bekir amca, Musa dayı,genç Mehmet kardeşim!

Sizin tarlanızı sürmeniz için aldığınız mazottan %490'a varan KDV ve ÖTV alınırken, zenginlerin yatlarında kullanılan mazottan ÖTV alınmıyor. Bu yanlış Allah'ı ve resulünü incitir, bu hata değil yanlıştır!

Ve eklese keşke ; torpil ile işe girmek haramdır. Yalan söylemek haramdır. 1 liralık işi 10 liraya vermek haramdır. Devletin kasasından lüx harcama yapmak haramdır. Vergi kaçırmak haramdır. Hatta vergiden kaçınmakta!

Liste uzaarr gider.. Bunları söyleyebilecek cesaretli hocalarımız olduğu gün ülke feraha erer. Aksi takdirde bu gün olduğu gibi ilelebet iki yakamız bir araya gelmez..

Hayırlı Cuma'lar.. 

Oğuzhan Şengül 
09.10.2022 Ankara 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.