ABB
Oğuzhan ŞENGÜL
Köşe Yazarı
Oğuzhan ŞENGÜL
 

Yazdım Selda Abla!

Selda Bağcan bir şarkısında şunları der; Bankada parası olan kulları yazma Onlara aldanıp yolundan azma Şehirden asfalt geçen yolları yazma Birde bizim köyden, eşek geçmeyen yolları  Yaz yaz gazeteci yaz Yaz yaz efendi yaz.. Kirlenen insan sadece siyaseti değil,siyaset ile ilişkisi olan her şeyi de kirletti.Gazeteci denildiğinde muhalif,muhalifliğini kendi fikri iktidarda olsa bile elinden bırakmayan,yol gösteren,haktan ayrılmayan,zalime karşı her daim mazlumun yanında olan kişiler akla gelirdi bir zamanlar. Bugün tanımlamaya uyan kişiler elbette var ama bir elin parmağını geçmeyecek şekilde azaldılar.Onlar da okunmasın,halkla teması olmasın diye en zor ulaşılır yerdeler.Kendi istekleriyle değil! Birileri onları alkışlamayanlar  listesine ekledikleri için.. Gazetecilik,öğretmenlik kadar kutsaldır nazarımda.Öğretmen isterse terörist,isterse Türk yetiştirir.Hemde en afillisinden Ismet Özel'in deyimiyle "Kafirle çatışmayı göze alan Müslümana Türk denir" cümlesinde ki Türk'ten.Gazeteciler bir halkın aynasıdır.Bakın aynanıza,nasıl kirlenip ,neye evrildiğinize.. Oğuzhan Şengül  Ankara 08.09.2022
Ekleme Tarihi: 08 Eylül 2022 - Perşembe

Yazdım Selda Abla!

Selda Bağcan bir şarkısında şunları der;

Bankada parası olan kulları yazma
Onlara aldanıp yolundan azma
Şehirden asfalt geçen yolları yazma
Birde bizim köyden, eşek geçmeyen yolları 
Yaz yaz gazeteci yaz
Yaz yaz efendi yaz..

Kirlenen insan sadece siyaseti değil,siyaset ile ilişkisi olan her şeyi de kirletti.Gazeteci denildiğinde muhalif,muhalifliğini kendi fikri iktidarda olsa bile elinden bırakmayan,yol gösteren,haktan ayrılmayan,zalime karşı her daim mazlumun yanında olan kişiler akla gelirdi bir zamanlar.

Bugün tanımlamaya uyan kişiler elbette var ama bir elin parmağını geçmeyecek şekilde azaldılar.Onlar da okunmasın,halkla teması olmasın diye en zor ulaşılır yerdeler.Kendi istekleriyle değil! Birileri onları alkışlamayanlar  listesine ekledikleri için..

Gazetecilik,öğretmenlik kadar kutsaldır nazarımda.Öğretmen isterse terörist,isterse Türk yetiştirir.Hemde en afillisinden Ismet Özel'in deyimiyle "Kafirle çatışmayı göze alan Müslümana Türk denir" cümlesinde ki Türk'ten.Gazeteciler bir halkın aynasıdır.Bakın aynanıza,nasıl kirlenip ,neye evrildiğinize..

Oğuzhan Şengül 
Ankara 08.09.2022

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.