ABB
Oğuzhan ŞENGÜL
Köşe Yazarı
Oğuzhan ŞENGÜL
 

Türk'ün zaferi kutlu ola!

Bu gün 22 gün, 21 gece göğüs göğüse, süngü ile kazandığımız Sakarya Savaşının 101.yıl dönümü. Normal bir ülkede bu gün zafer kutlanır, vefat edenler Müslüman milletimiz için Kur'an tilavetleri verilir,gayri müslim geçmişlerimizi ise hayır ile yad ederip, saygı ve sevgi anlarız. Ama ne hikmetse âziz ülkemizde bu kutlu zafer malesef sönük geçiyor. 22 günde Türk ordusu TSK kayıtlarına göre 5713 şehit verirken 18.480 askerimiz de gazi olmuştur. 91 yaşında ki Suudi Arabistan Kral'ı ölünce 3 gün resmi yas ilan edipte, bu gün vatan dediğimiz bi ülkenin var olma sebebi olan 5713 şehidimiz için neden bi anma olmaz? Sebebi belli ama neyse, yine neyse!   Velhasıl kelâm ; Bu âziz ülke için ter döken, can veren her bir bireyin âziz hatırasını incitmeyelim ve bu toprakların nasıl yurt olduğunun farkına varalım.  Türkiye'yi ilelebet Türk yurdu kılmak uğruna şehadet şerbeti içen âziz insanlarımızın bir kez daha mekânları cennet, ruhları şad olsun. Şanlı zaferimiz kutlu olsun.   Oğuzhan Şengül / 22.08.2022 Ankara
Ekleme Tarihi: 22 Ağustos 2022 - Pazartesi

Türk'ün zaferi kutlu ola!

Bu gün 22 gün, 21 gece göğüs göğüse, süngü ile kazandığımız Sakarya Savaşının 101.yıl dönümü.

Normal bir ülkede bu gün zafer kutlanır, vefat edenler Müslüman milletimiz için Kur'an tilavetleri verilir,gayri müslim geçmişlerimizi ise hayır ile yad ederip, saygı ve sevgi anlarız.

Ama ne hikmetse âziz ülkemizde bu kutlu zafer malesef sönük geçiyor.

22 günde Türk ordusu TSK kayıtlarına göre 5713 şehit verirken 18.480 askerimiz de gazi olmuştur.

91 yaşında ki Suudi Arabistan Kral'ı ölünce 3 gün resmi yas ilan edipte, bu gün vatan dediğimiz bi ülkenin var olma sebebi olan 5713 şehidimiz için neden bi anma olmaz?

Sebebi belli ama neyse, yine neyse!

 

Velhasıl kelâm ; Bu âziz ülke için ter döken, can veren her bir bireyin âziz hatırasını incitmeyelim ve bu toprakların nasıl yurt olduğunun farkına varalım. 

Türkiye'yi ilelebet Türk yurdu kılmak uğruna şehadet şerbeti içen âziz insanlarımızın bir kez daha mekânları cennet, ruhları şad olsun. Şanlı zaferimiz kutlu olsun.

 

Oğuzhan Şengül / 22.08.2022
Ankara

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.